• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Σέρρες: Οι νικητές των “μικρών” κατηγοριών
ΟΡΕΝ, ΝΕΟΙ, Racing
Νέα 19/09/2016 - 22:32

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ στον 4ο φετινό Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που έγινε στην πίστα των Σερρών, ο Ισραηλινός Lev Shai κέρδισε με πολύ δυνατή οδήγηση, έχοντας σχετικά κοντά πίσω του τρεις οδηγούς που έδωσαν σκληρές μάχες μεταξύ τους. Ο Θανάσης Ζάχος κέρδισε αυτή τη μάχη και τους 25 βαθμούς της πρώτης Ελληνικής θέσης, από τον Σταύρο Κρεμάλα που ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου. Κολλημένος πίσω από τις δύο μοτοσυκλέτες των χιλίων κυβικών ο Τάσος Σκυριανόγλου με την Triumph 675 που ετοιμάζει η ZenOne Racing, που δεν κατάφερε να περάσει μπροστά από τις δυνατότερες στην ευθεία μοτοσυκλέτες. ¨ομως πήρε προβάδισμα 8 βαθμών από τον κύριο αντίπαλό του στη βαθμολογία, τον Κώστα Φωτιάδη που κέρδισε μια δυνατή μάχη με τον Γιώργο Λιούντρη, ενώ ακριβώς πίσω τους τερμάτισαν οι Giuseppe Tringali, Γιώργος Κοντοστάνος, Γιώργος Σουράσης και Αντώνης Διγαλάκης.

ΟΡΕΝ, Ζάχος
ΟΡΕΝ, Ζάχος

Στην κατηγορία των Νέων οδηγών, ο Βασίλης Κορωνάκης πήρε τη νίκη και τον δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του με 4 νίκες σε 4 αγώνες, έναν αγώνα πριν το τέλος. Ο Κορωνάκης με την ΚΤΜ390 είχε σπάσει το 1'29'' το Σάββατο στις Κατατακτήριες, στον Αγώνα έφυγε μπροστά και κέρδισε σχετικά άνετα. Ο Νότης Παπαπαύλου με την Yamaha R3 έκανε θαυμάσια εμφάνιση με ταχύτερο γύρο στο 1:29.557 και πήρε την 2η θέση, μπροστά από τον Κυριάκο Λιούτα που έκανε 1:30.291.

Στην κατηγορία Racing ο Λέανδρος Ντότσικας πήρε τη 2η του νίκη, μπροστά από τους Μάκη Σιφναίο και Αντρέα Λεφέβρ που συμπλήρωσαν το βάθρο.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας στα συνοδευτικά αρχεία.

ΝΕΟΙ, Κορωνάκης
ΝΕΟΙ, Κορωνάκης

 

Racing Ντότσικας
Racing Ντότσικας

Επόμενο άρθρο »

Ο Γιάννης Περιστεράς 2ος στο CIV

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Supersport: O Roccoli 1ος με ρεκόρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα