• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ2016 Σέρρες, ο Παρασκευόπουλος 1ος με ρεκόρ
Στην κατηγορία Formula Extreme
Νέα 19/09/2016 - 21:45

O Χάρης Παρασκευόπουλος με την Yamaha R1 της ομάδας Wolf Racing Motul, πήρε μια πειστική νίκη στην πίστα των Σερρών, με νέο ρεκόρ πίστας στο 1:19.023, παρά τη ζέστη των 32 βαθμών στον αέρα και των 52 βαθμών στην άσφαλτο! Ο περσινός Πρωταθλητής οδήγησε άψογα με φοβερό ρυθμό, κάνοντας ακόμη και στον τελευταίο από τους 19 γύρους του αγώνα χρόνο κάτω από 1'20'' και συνολικά πέρα από τον πρώτο γύρο της εκκίνησης έκανε 14 γύρους από τους 18 στο 1'19'' κερδίζοντας άνετα.

Ο 9 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης με την Ducati Panigale της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, παρά το ότι “πήρε” την εκκίνηση δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον τρομερό ρυθμό του Παρασκευόπουλου και αρκέστηκε στην 2η θέση, ακολουθώντας την τακτική που είχε σχεδιάσει με την ομάδα, ώστε να μην ρισκάρει με κανένα τρόπο τη μεγάλη πρωτοπορία που έχει στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Τελικά διεύρυνε τη διαφορά του από τον 2ο στους 18 βαθμούς και έτσι τώρα χρειάζεται μια 9η θέση στον τελευταίο αγώνα στα Μέγαρα για να πάρει το 10ο Τίτλο του και τον πρώτο της ομάδας της Ducati στον 4ο χρόνο εμπλοκής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Λευτέρης Πίππος με την Yamaha R1 της ομάδας Spiliotis Racing Michelin με τη σειρά του δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους δύο πρώτους και έκανε ένα μοναχικό αγώνα στην 3η θέση, κρατώντας τη 2η θέση της βαθμολογίας, με θεωρητικές ελπίδες για τον 4ο Τίτλο του. Ο Βούλγαρος Ivanof Sveltin με τη δικλή του R1 φάνηκε ότι μπορεί να δώσει μάχη με τον Πίππο, αλλ΄ατελικά εγκατέλειψε.

Πίσω τους ο Γιώργος Μαρκεζίνης με τη δική του παλιότερη R1, έφτασε και πέρασε τον Σωτήρη Μπεγνή, που είχε πέσει δύο φορές στις δοκιμές και τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αφήνοντας τον Μαρκεζίνη στην 4η θέση, αλλά σίγουρα ευχαριστημένο με το 1:20.350 που σημείωσε!

Ο Φώτης Τσαλίκης με την Honda CBR1000RR κέρδισε τη μοναδική μάχη που έγινε στους τελευταίους γύρους, με αντίπαλο τον Βασίλη Ευθυμίου και την MV Agusta F4.

Μετά την εκκίνηση εγκατέλειψε ο Άρης Γκιζίνος με μηχανικό πρόβλημα στην Ducati του.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Supersport: O Roccoli 1ος με ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

2η θέση και πιο κοντά στον Τίτλο η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα