• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Η πιο σημαντική της καριέρας μου!
Νίκη-χρυσάφι χτες για τον Rea στο δεύτερο σκέλος
Νέα 19/09/2016 - 15:07

Με δεδομένο ότι μετά τον πρώτο αγώνα, ήταν (σχεδόν) με την πλάτη στον τοίχο στον δεύτερο, ο Jonathan Rea τονίζει ότι η χτεσινή του νίκη ήταν η πιο σημαντική της καριέρας του!

 

Το Σάββατο με την πτώση του και τη δεύτερη θέση του Sykes, ο Rea είδε τη διαφορά του να μειώνεται από το +46β στο +26β κι επομένως δεν υπήρχαν περιθώρια για νέα λάθη την Κυριακή.

 

Ο δεύτερος αγώνας έγινε στη βροχή, με τον Jonathan Rea να κάνει δυνατή εμφάνιση και να ξεφεύγει μπροστά! Ήδη στην 1 πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε μέχρι το τέλος, με τους Sykes-Giugliano και Savadori να πέφτουν στην προσπάθειά τους να μείνουν πίσω του.

 

Ήταν η ένατη νίκη του για το 2016 και η πιο σημαντική της καριέρας του, σύμφωνα με τον οδηγό της Kawasaki που επανήλθε σε θέση ισχύς στο Πρωτάθλημα.

 

«Ήταν από αυτές τις καταστάσεις που, μ’ εμένα στην κορυφή, είχα πολλά να χάσω αλλά και πολλά να κερδίσω ταυτόχρονα», σχολίασε ο Rea. «Άρπαξα την ευκαιρία και δούλεψα από την αρχή».

 

«Ένοιωθα πραγματικά καλά με τη μοτοσυκλέτα και πρέπει να ευχαριστήσω γι’ αυτό όλη την ομάδα, διότι το προηγούμενο βράδυ η Ninja μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

 

«Δούλεψαν μέχρι πολύ αργά και με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να σιγουρευτούν ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι τέλεια. Αυτή τη νίκη τη νοιώθω ίσως σαν την πιο σημαντική της καριέρας μου».

 

Μετά το τέλος του Γύρου στην Γερμανία, ο Jonathan Rea κατάφερε - έστω και για έναν βαθμό - να αυξήσει τη διαφορά του από τον Sykes!

Επόμενο άρθρο »

2η θέση και πιο κοντά στον Τίτλο η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ο πόνος παραμένει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα