• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Miller με τον Aurin το 2017
Δεν το αρνήθηκε ο Αυστραλός
Νέα 14/09/2016 - 10:22

Το ενδιαφέρον κομμάτι, όσον αφορά στα μεταγραφικά του MotoGP, έχουν να κάνουν πλέον με τους αρχιμηχανικούς δίπλα στους οδηγούς τη νέα σεζόν!

 

Μετά τα νέα ότι μάλλον ο Guidotti φεύγει από την Ducati για να πάει στην Honda και στο γκαράζ του Dani Pedrosa, έχουμε και την έμμεση επιβεβαίωση του Miller ότι ο νέος του αρχιμηχανικός θα είναι ο Ramon Aurin.

 

Ο Aurin ήταν τηλεμετρίστας στο γκαράζ του Pedrosa όταν ο Ισπανός είχε αρχιμηχανικό του τον Mike Leitner. Αφού χώρισαν οι δρόμοι Leitner-Pedrosa, έγινε ο αρχιμηχανικός του Dani.

 

Όμως φαίνεται ότι η συνεργασία τους δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Ramon Aurin θα μεταφερθεί στο γκαράζ του Miller, αν και ο Dani ήθελε να επιστρέψει στα προηγούμενα καθήκοντά του.

 

«Δεν ξέρω αν μπορώ να το ανακοινώσω ακόμα», έλεγε στο Misano ο Miller, θυμίζοντάς μας για μια ακόμη φορά ότι όλες οι δηλώσεις των οδηγών περνούν από λογοκρισία, όταν αφορούν τεχνικά/ομαδικά ζητήματα.

 

«Είναι καλός, είναι με την Honda πολύ καιρό και είναι καλό παιδί. Θα έχει ενδιαφέρον αν δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα», κατέληξε.

 

Ο Jack Miller ψάχνει για νέο αρχιμηχανικό μιας και ο δικός του, ο Cristian Gabarrini θα φύγει για την Ducati και το γκαράζ του Jorge Lorenzo. Η απόφαση είναι πολύ σημαντική για τον Αυστραλό, που χρειάζεται μια καλή σεζόν του χρόνου γιατί τελειώνει το συμβόλαιό του με το HRC.

Επόμενο άρθρο »

Ο FOURQUEZ28 δεύτερος στο Mini GP!

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύ καλά αποτελέσματα για τα ελαστικά Michelin στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα