• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fenati λύνει τη σιωπή του
Στην SKY VR46 δεν ήμουν ο εαυτός μου!
Νέα 29/08/2016 - 10:00

Δυο εβδομάδες πέρασαν από την αποβολή του Romano Fenati - με εισήγηση του ίδιου του Valentino Rossi - από την SKY VR46 και ο νεαρός Ιταλός αναβάτης λύνει τη σιωπή του.

 

Πολλά ακούστηκαν ως φήμες από το paddock στο Grand Prix της Αυστρίας, με τον Fenati να ξεκαθαρίζει τη θέση του στο «αδελφό» gpone.com.

 

Κατ’ αρχήν για τον μηχανικό των αναρτήσεων, είπε: «Μετά το τέλος των κατατακτηρίων πήγα στον Pietro Caprara, τον αρχιμηχανικό μου, επειδή ήταν περίεργο που ήμουν τόσο πίσω».

 

«Ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το τι γίνεται και τότε ήταν που βγήκε ότι δεν είχαν σεβαστεί μια ρήτρα στο συμβόλαιό μου». Όπως φαίνεται είχε προσωπικό μηχανικό αναρτήσεων που πήγε να βοηθήσει τον Bulega.

 

Πέρα από αυτό όμως, υπήρχαν σοβαρότερες φήμες αναφορικά με άσκηση σωματικής βίας στον Uccio, με τον Fenati να το αρνείται κατηγορηματικά: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ακόμα και ο Alessio Salucci ξαφνιάστηκε με τις φήμες αυτές».

 

Όμως τόσο ο Rossi, όσο και το επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας αναφερόντουσαν σε επαναλαμβανομένη ανάρμοστη συμπεριφορά του νεαρού Fenati.

 

«Δεν είναι αλήθεια», απαντά. «Με ενοχλεί πολύ όταν υπάρχει αδικία ή όταν οι άνθρωποι βγάζουν πράγματα από τη φαντασία τους και προσπαθώ να το λύσω με την κουβέντα».

 

«Όμως υπάρχουν αυτοί που είναι προκατειλημμένοι μαζί μου και οι οποίοι παρεξηγούν ακόμα και κάποια πράγματα που έχω πει ως αστείο. Εκείνη την ημέρα όμως, επαναλαμβάνω, τίποτα δεν έγινε».

 

Πέρα από τα παραπάνω, είχε βγει προς τα έξω ότι ο Fenati είχε εκνευριστεί επειδή ακουγόταν όλο και πιο έντονα το όνομα του Pecco Bagnaia για την SKY VR46 και την Moto2.

 

«Μου είχαν υποσχεθεί ότι θα ήμουν μόνος στην Moto2, αλλά τίποτα δεν ήταν γραπτό. Δεν με πείραζε, δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι ο Bagnaia ομόσταυλός μου».

 

Ο Valentino Rossi δήλωνε, μετά την αποβολή του Fenati από την ομάδα, ότι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να τον κάνουν σωστό επαγγελματία.

 

«Είναι ωραίο να ωριμάζεις τεχνικά, αλλά κάθε άνθρωπος πρέπει να παραμένει αληθινός, ο εαυτός του και να μην αλλάζει. Προτιμώ κάποιος να μου πει κατευθείαν που πάω, παρά να με μαχαιρώνει πισώπλατα», ήταν η απάντηση του Fenati, που πρόσθεσε:

 

«Ένοιωθα περιορισμένος στην ομάδα αυτή και δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ας πούμε ότι με καθοδηγούσαν, ήταν όλα προ-ρυθμισμένα ενώ εγώ λειτουργώ περισσότερο ενστικτωδώς».

 

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει στις πίστες φέτος, αλλά εξετάζει σοβαρές προτάσεις τόσο από την Moto3, όσο και από την Moto2.  

Επόμενο άρθρο »

Χάνει Silverstone/Misano ο Smith

« Προηγούμενο άρθρο

O Ψυχογυιός πολύ καλά στο Isle of Man 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα