• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όχι εργοστασιακές Aprilia στα SBK-Motul
Ο στόχος του εργοστασίου είναι η κορυφή στο MotoGP
Νέα 27/08/2016 - 14:56

Η κατάσταση όσον αφορά στο μέλλον της Aprilia στα SBK-Motul εξακολουθεί να μην είναι απολύτως ξεκάθαρη, παρά τα πρόσφατα νέα για τον Eugene Laverty.

 

Ο Ιρλανδός επιστρέφει στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul με μοτοσυκλέτα της Aprilia και όλοι πίστευαν - καθώς και ο ίδιος αυτό είχε θέσει ως προϋπόθεση - ότι θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

 

Ακόμα όμως δεν έχουν επίσημη ανακοίνωση επιστροφή της Aprilia στο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακή συμμετοχή. Τι συμβαίνει λοιπόν;

 

Ο Romano Albesiano, το αφεντικό του Αγωνιστικού Τμήματος του εργοστασίου, ξεκαθαρίζει την κατάσταση στο «αδελφό» gpone.com.

 

«Ο στόχος της Aprilia αυτή τη στιγμή είναι να φτάσει στην κορυφή του MotoGP. Στα SBK έχουμε καλή μοτοσυκλέτα που είναι διαθέσιμη σε όποια ομάδα θέλει να τη μισθώσει».

 

«Με βάση το μέγεθος της προσπάθειας που θα καταβάλει η ομάδα, το επίπεδο της υποστήριξής μας θα είναι μικρό ή μεγάλο. Πάντα όμως υπό τη μορφή υποστήριξης μιας δορυφορικής ομάδας».

 

«Δεν είναι ακριβώς σωστό να μιλάμε ούτε για δορυφορικές ομάδες, μιας και δεν υπάρχει εργοστασιακή συμμετοχή. Η Ioda για παράδειγμα είναι μια τέτοια ομάδα».

 

«Το μέλλον της όμως είναι αβέβαιο. Την επόμενη σεζόν μπορεί να έχουμε τρεις ιδιωτικές μοτοσυκλέτες ή καμμία. Η κατάσταση είναι μετέωρη και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί».

 

Μιλώντας για τον Lorenzo Savadori, έναν πολύ σημαντικό αναβάτη για την Aprilia, αποκαλύπτεται ότι δεν είναι στα σχέδια της Aprilia να έχει εργοστασιακή ομάδα στα SBK-Motul.

 

«Ο Lorenzo είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θέλουμε να του δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θα είναι μέρος εργοστασιακής ομάδας γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε τέτοια».

Επόμενο άρθρο »

O Ψυχογυιός πολύ καλά στο Isle of Man 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Κίνδυνος για Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα