• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Νοσταλγώντας τις OPEN
Για ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα
Νέα 26/08/2016 - 10:53

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την κατάργηση των OPEN μοτοσυκλετών, ο Smith όμως φαίνεται ότι ήδη τις νοσταλγεί!

 

Για τον Βρετανό άσο της Tech3 είναι πολύ δύσκολο - και συνεχώς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας - για μια δορυφορική μοτοσυκλέτα να ανταγωνιστεί μια εργοστασιακή.

 

Ο Bradley Smith θέλει να αναθεωρηθεί το προηγούμενο καθεστώς των προνομίων που είχαν οι OPEN, ώστε να ανέβει το επίπεδο ανταγωνισμού στο Πρωτάθλημα.

 

«Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάτι που θα μείωνε το πλεονέκτημα των εργοστασίων, ώστε να είναι όλοι στον αγώνα και να είχε ενδιαφέρον».

 

«Τώρα έχουμε 4-5 οδηγούς που φεύγουν μπροστά και δείχνουν ανίκητοι και πίσω τους δέκα οι οποίοι στη μέρα τους θα μπορούσαν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη».

 

«Μην με παρεξηγείτε... δεν παίρνεις εννέα Τίτλους χωρίς να έχεις κάτι το ιδιαίτερο, αλλά και οι πίσω στην ημέρα τους θα πρέπει να έχουν ευκαιρίες. Και τι αγώνας θα ήταν αυτός!»

 

Για τον Smith είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν, προερχόμενος από την καταπληκτική περσινή, ενώ πρόσφατα μίλησε και πάλι ενοχλημένος για την Yamaha.

 

«Πάντα προσπαθώ και κατηγορώ περισσότερο απ’ όλα τον εαυτό μου, αλλά είναι εκνευριστικό όταν κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου και τίποτα δεν γίνεται».

 

«Υπάρχουν πολλοί στη θέση μου, όπως ο Pol, o Eugene Laverty, ο Scott, ο Danilo... ο Cal και ο Jack έχουν κερδίσει αγώνες, αλλά πήραν ρίσκα και τους βγήκαν».

Επόμενο άρθρο »

Τραυματισμός για Smith

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζεται η κακοτυχία για τον Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα