• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το μεγάλο ερωτηματικό;
Ο ρυθμός του Marc για τον αγώνα!
Νέα 19/08/2016 - 20:07

Την ώρα που ο Marc Marquez άφηνε πίσω του τον ανταγωνισμό στον ένα γύρο κι έπαιρνε την πρώτη θέση στις ΕΔ2, ο Rossi ολοκλήρωνε στην έκτη θέση.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ο Ιταλός άσος πήρε την πέμπτη θέση και έδωσε ένα προβάδισμα για τον αγώνα στις δυο Yamaha και στον Iannone. Το μόνο ερωτηματικό για τον ίδιο είναι ο ρυθμός του Marquez!

 

«Έξι ή εφτά αναβάτες έχουν καλό ρυθμό και για την ώρα πιστεύω ότι τον καλύτερο ρυθμό έχουμε εγώ, ο Jorge και ο Iannone», σχολίασε ο Rossi μετά το τέλος των ΕΔ2.

 

«Ο Maverick δεν τα πάει τόσο άσχημα και ο Dovi είναι γρήγορος με το καινούργιο ελαστικό αλλά μετά έχει προβλήματα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Marc».

 

«Το πρωί δεν ήταν γρήγορος και το απόγευμα δυσκολευόταν πολύ μέχρι που άλλαξε το μπροστά και το πίσω ελαστικό, με αποτέλεσμα να κάνει δυο φανταστικούς γύρους».

 

«Τώρα πρέπει να καταλάβουμε που είναι, αλλά θεωρώ ότι αν έκανε αυτούς τους δυο γύρους με τις ίδιες ρυθμίσεις, τότε θα είναι γρήγορος στον αγώνα».

 

«Αφού κατάφεραν και του έδωσαν μια μοτοσυκλέτα για να κάνει δυο τόσο γρήγορους γύρους, σημαίνει ότι βρήκαν κάτι».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ελαστικά της Michelin, λέγοντας ότι αρκετές είναι οι επιλογές για τον αγώνα, κάνοντας την τελική απόφαση αρκετά δύσκολη.

 

«Η επιλογή ελαστικών είναι ανοιχτή, με τρεις επιλογές μπροστά και δυο πίσω. Αυτό είναι που θα παίξει σπουδαίο ρόλο».

 

«Το πρωί είχα καλή αίσθηση με τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα. Ήμουν πολύ περίεργος να δω πως θα πάει, γιατί στο παρελθόν η Michelin δυσκολευόταν εδώ».

 

«Σήμερα όμως η αίσθηση και οι χρόνοι δεν ήταν άσχημα. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά και πρέπει να αποφασίσουμε και για τα ελαστικά».

Επόμενο άρθρο »

O 17χρονος Κυριάκος Λιούτας στο ADAC Junior Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: «Επικίνδυνες» τακτικές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα