• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales! Να νικήσω τον Marc;
Αυτό ήταν αδύνατον!
Νέα 15/08/2016 - 15:59

Ο Maverick Vinales ξεκίνησε από την έκτη θέση του grid και σ’ αυτή τελείωσε το χτεσινό αγώνα, όντας κοντά στο γκρουπ των πρώτων.

 

Γρήγορα όμως οι δυο Ducati και οι δυο Yamaha ξέφυγαν μπροστά και ο Vinales είχε μπροστά του μόνο τον Marc Marquez.

 

Για το υπόλοιπο του αγώνα οι δυο τους ήταν κοντά, όμως ο Vinales παραδέχτηκε ότι ήταν αδύνατον να ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του.

 

«Αυτό ήταν το όριο της μοτοσυκλέτας μας και δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», σχολίασε ο μελλοντικός αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha.

 

«Ένοιωθα ότι θα μπορούσα να πιέσω στο όριο, αλλά αυτό ήταν αδύνατον λόγω της πρόσφυσης στην πίστα. Στην έξοδο των στροφών γλίστραγα συνέχεια και μου ξέφευγε ο Marc».

 

«Ήταν τόσο δύσκολο να επιταχύνω... συνέχεια είχα σπινάρισμα. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ με τα ηλεκτρονικά για το τέλος του αγώνα».

 

«Στους πρώτους γύρους που είχα πρόσφυση όλα ήταν καλά και ένοιωθα πραγματικά γρήγορος και με αυτοπεποίθηση».

 

«Μετά όμως ήρθαν τα άσχημα και η μοτοσυκλέτα δεν επιτάχυνε σχεδόν καθόλου», πρόσθεσε ο Vinales, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι η μοτοσυκλέτα του ήταν πάρα πολύ αργή.

 

«Ναι, έτσι την ένοιωθα και δεν μπορούσα ούτε να φτάσω και να είμαι στο slipstream του Marquez. Είχα την ίδια αίσθηση όπως στο Montmelo».

 

«Δηλαδή ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι πολλές φορές γρήγορη στα ελεύθερα δοκιμαστικά, αλλά μέσα στον αγώνα είναι λίγο πιο αργή».

Επόμενο άρθρο »

O Ψυχογυιός στο Isle of Man 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Είμαστε πια απειλή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα