• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria: Pole για Iannone!
Σφήνα στις Ducati ο Rossi!
Νέα 13/08/2016 - 17:17

Τη δεύτερή του pole position στη μεγάλη κατηγορία πήρε ο Andrea Iannone, διατηρώντας την κυριαρχία των εργοστασιακών Ducati στην Αυστριακή πίστα.

 

Πάρα πολύ χαρούμενος ήταν και ο Valentino Rossi μετά το τέλος των ΚΑΤ, καθώς κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό χρόνο και να μπει σφήνα στις κυρίαρχες Ducati!

 

Ο Ιταλός άσος κατάφερε να κερδίσει για 9χιλ του δευτερολέπτου τη δεύτερη Desmosedici GP, αυτή του Dovizioso, σ’ ένα φοβερό 15λεπτο που ειδικά τα τελευταία του λεπτά ήταν συγκλονιστικά!

 

Παράλληλα και η άλλη Yamaha, αυτή του Lorenzo, ήταν σε θέση να παλέψει με τις Ducati στον ένα γύρο με τον Ισπανό άσο να κρατάει για λίγο την pole στα τελευταία λεπτά, προτού υποχωρήσει 4ος.

 

Σίγουρα η Μ1 έχουν ακόμα δουλειά για να μπορέσουν να ξεπεράσουν το μεγάλο πλεονέκτημα των Ducati τόσο στην επιτάχυνση, όσο και στις ευθείες.

 

Πάντως τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, ανάλογα με το πρόσωπο που θα δείξει αύριο ο Marquez μετά τον τραυματισμό του.

 

Ο 23χρονος αψήφησε τους πόνους και κατάφερε να πάρει την 5η θέση σήμερα. Παραμένει ερωτηματικό όμως αν θα είναι σε θέση να πιέζει για 28 γύρους τη μοτοσυκλέτα του.

 

Αυτός που κλείνει τη δεύτερη σειρά είναι ο Maverick Vinales, την ώρα που ο Cal Crutchlow κέρδιζε τον συμπατριώτη του Redding στη μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου δορυφορικού.

 

Στην όγδοη θέση είναι ένας εργοστασιακός, ο τραυματίας στο χέρι Aleix Espargaro και πίσω του οι Hector Barbera και Eugene Laverty που εντυπωσίασε στις ΚΑΤ1 όταν και πήρε την 1η θέση.

 

Πάντως εντυπωσιακός ήταν και στις ΚΑΤ2 καθώς δεν είναι λίγο να αφήνεις πίσω σου τον Dani Pedrosa. Για τον βετεράνο της Honda τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά, αν και φέτος στον αγώνα πάντα καταφέρνει να βρίσκει κάτι.

Επόμενο άρθρο »

Austria: 14η pole για Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: Παρθενική pole για Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα