• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria MotoGP: ΕΔ3
Στο νοσοκομείο ο Marquez, μπροστά η Ducati
Νέα 13/08/2016 - 13:10

Οι ΕΔ3 σημαδεύτηκαν από την πτώση του Marc Marquez - του πρωτοπόρου της βαθμολογίας - ο οποίος έβγαλε προσωρινά τον αριστερό του (τελικά) ώμο.

 

Τα νεότερα είναι ότι ο Marquez πήγε με ελικόπτερο στο κοντινό νοσοκομείο της πίστας για να κάνει εξετάσεις.

 

Φυσικά θα επιστρέψει στην πίστα για τις κατατακτήριες δοκιμές. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Honda, ο Marc ήταν έτοιμος να ξαναμπεί στην πίστα αν έχανε τη θέση του στη δεκάδα.

 

Από την άλλη όμως, η Movistar TV (Ισπανικός σταθμός) ανέφερε ότι ο 23χρονος έχει διάσειση, μια τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την επίσημη!

 

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τα πράγματα περιπλέκονται πολύ, καθώς δύσκολα θα του επιτραπεί - με χτύπημα στο κεφάλι - να ξαναμπεί στην πίστα.

 

Πέρα από τον Marquez, η Ducati συνέχισε την κυριαρχία της με τον Andrea Iannone να είναι πολύ δυνατός στον ένα γύρο και να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Το ερωτηματικό πάντως για τον Ιταλό άσο είναι οι πόνοι στα πλευρά του (από πέσιμο στην προπόνηση) και κατά πόσο θα αντέξει σε διάρκεια αγώνα 28 γύρων.

 

Δυνατός όπως και χτες ο Maverick Vinales, ο οποίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση μπροστά από τον Jorge Lorenzo που εκμεταλλεύτηκε τη θεαματική άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα.

 

Ο Ισπανός ήταν η καλύτερη Yamaha μπροστά από την έκπληξη και τον Scott Redding που μπήκε στην πεντάδα μπροστά από τον Rossi.

 

Δυνατός παρά το χτύπημά του χτες στο χέρι ο Aleix Espargaro, ήταν 6ος μπροστά από τον Andrea Dovizioso που δεν βελτίωσε το χτεσινό του χρόνο, αλλά είναι 2ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Οι δυο εργοστασιακές Honda έκλεισαν την πεντάδα, πίσω από τον πολύ καλό Hector Barbera, με τον Dani Pedrosa να εκμεταλλεύεται την άνοδο της θερμοκρασίας για να αφήσει πίσω του τη χτεσινή εφιαλτική ημέρα.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Έβγαλε τον ώμο του ο Marquez (ανανέωση)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα