• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γρήγορος όσο ο Stoner!
Ο Pirro πανέτοιμος για το Αυστριακό GP
Νέα 11/08/2016 - 14:20

Πολλοί ήταν αυτοί που ήλπιζαν ότι ο Casey Stoner θα μπορούσε να κάνει μια έκτακτη συμμετοχή στην Αυστρία, όμως η πραγματικότητα τους διέψευσε.

 

Η τρίτη Desmosedici GP θα περάσει στα χέρια του Michele Pirro για το Αυστριακό GP, ο οποίος προέρχεται από μια διπλή νίκη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα (CIV).

 

Ο δοκιμαστής της ομάδας ήταν στο τεστ του Ιουλίου στην Red Bull Ring, αν και δεν έκανε πολλούς γύρους, μιας και μοιραζόταν τη μοτοσυκλέτα του με τον Stoner.

 

Πάντως ήταν αρκετοί για να εξοικειωθεί με την πίστα, στην οποία θα μπει από αύριο μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας.

 

«Είχα καλή αίσθηση από την αρχή στην πίστα, παρά το ότι έκανα λίγους γύρους και χωρίς ν’ αλλάξω το στήσιμο που είχε ο Casey».

 

«Σίγουρα είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Ducati, αλλά τα ελαστικά της Michelin είναι αυτά που θα παίξουν τεράστιο ρόλο, ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα».

 

«Προέρχομαι από δυο πολύ καλούς αγώνες με την Panigale Superbike και νοιώθω καλά από κάθε άποψη».

 

«Ο ενθουσιασμός των οπαδών αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά για εμάς και σ’ αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσω να είμαι τόσο γρήγορος, όσο ο Stoner».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Vinales για το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το έχουμε αποδείξει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα