• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΕΔ3
Ο Dovi έκλεψε την 1η θέση!
Νέα 25/06/2016 - 13:14

Στη συννεφιασμένη πίστα του Assen οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και σήμερα στο στεγνό.

 

Οι κόκκινες μοτοσυκλέτες συνεχίζουν να κυριαρχούν στον ένα γύρο, με τον Andrea Dovizioso αυτή τη φορά να παίρνει την 1η θέση!

 

Χάρη στον τελευταίο του γύρο ο Dovizioso κυριολεκτικά άρπαξε την πρωτιά από τον Marc Marquez, αφήνοντάς τον δεύτερο με διαφορά 28χιλ!

 

Η θερμοκρασία στην άσφαλτο ήταν 12 βαθμούς κάτω σε σχέση με χτες το μεσημέρι, αλλά τουλάχιστον δεν έβρεξε.

 

Τα δράματα δεν έλειψαν με τον Lorenzo να χάνει τον έλεγχο στην 7 - χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα - ενώ λίγο αργότερα τον μιμήθηκε ο Pol Espargaro!

 

Οι δυο Μ1 έπεσαν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, ακριβώς στο ίδιο σημείο της πίστας!

 

Στα μισά του 45λεπτου είχαμε και τον Marquez να χάνει παραλίγο τον έλεγχο τη μοτοσυκλέτας του στα φρένα, στο τέλος της μικρής ευθείας στην 1.

 

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ηρέμησαν λίγο, μέχρι που φτάσαμε στα τελευταία εννέα λεπτά περίπου.

 

Σ’ έναν γρήγορο γύρο, ο Rossi έκανε 1:33,563 και στη συνέχεια «κατέβηκε» στο 1:33,408! Ο μελλοντικός ομόσταυλός του όμως έγραψε 1:33,370!

 

Στη συνέχεια ήρθε κι ένας δυνατός Marquez να «πέσει» στο 1:33,336 όμως ήταν ο Dovizioso αυτός που χαμογέλασε τελευταίος!

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati ξεκίνησε τον τελευταίο του γύρο λίγο πριν πέσει η καρώ σημαία και στο τέλος του είχε καταφέρει να κάνει 1:33,308!

 

Ο Iannone έμεινε στην 5η θέση με το χτεσινό του χρόνο, ο μόνος από τους 16 πρώτους που δεν κατάφερε να βελτιωθεί σήμερα.

 

Στα αποτελέσματα των ΕΔ3 ήταν μόλις ένατος.

 

Μ’ έναν καλό γύρο στο τέλος και ο Cal Crutchlow εξασφάλισε θέση στη δεκάδα, που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Redding και Petrucci ήταν οι άλλες δυο Ducati - πλην των εργοστασιακών - που κατάφεραν να μπουν στις δέκα καλύτερες μοτοσυκλέτες.

 

Ο Aleix Espargaro ήταν ένατος μπροστά από τον Jorge Lorenzo η πτώση του οποίου τελικά δεν του στοίχισε, καθώς έμεινε 28χιλ μπροστά από τον 11ο Barbera.

 

Πάντως οι ΚΑΤ1 θα έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, με τους Pol Espargaro, Bradley Smith και τον Dani Pedrosa να κυνηγούν τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πρέπει να βρούμε κάτι διαφορετικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα