• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3: ΕΔ3
Ο Navarro τον 1ο χρόνο
Νέα 04/06/2016 - 11:27

Ο Jorge Navarro ήταν αυτός που προσαρμόστηκε καλύτερα απ’ όλους στις αλλαγές του τελευταίου κομματιού και κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Φυσικά μετά τις αλλαγές στις στροφές 10 και 12, οι χτεσινοί χρόνοι δεν έχουν ουσία και οι σημερινοί αποτελούν πλέον το νέο σημείο αναφοράς.

 

Ο Navarro ήταν πολύ δυνατός σ’ αυτό το τελευταίο κομμάτι, κάνοντας μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους εκεί σχεδόν δυο δέκατα!

 

Ο Antonelli προσπάθησε στο τέλος και θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση από τον Ισπανό, αλλά στο τέλος τον καθυστέρησε ο Jakub Kornfeil.

 

Πίσω από τον Antonelli, στην τρίτη θέση, ένας πολύ καλός Aron Canet ο ομόσταυλος του Jorge Navarro.

 

Η κυριαρχία των Honda έσπασε με την παρουσία του Romano Fenati στην 4η θέση, με τον Ιταλό να χάνει πολύ στο τελευταίο κομμάτι σε σχέση με τις Honda.

 

Άλλες δυο Honda ακολουθούν, αυτές του Enea Bastianini και Hiroki Ono, κάνοντας πέντε τις μοτοσυκλέτες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στην πρώτη εξάδα.

 

Αξιόλογη ήταν η παρουσία του Albert Arenas που κάνει έκτακτη συμμετοχή φέτος για δεύτερη φορά μετά την Jerez που ήταν 18ος.

 

Ο Ισπανός ήταν η δεύτερη καλύτερη Mahindra, με πολύ μικρή διαφορά από τον Bagnaia (80χιλ) που ήταν η πρώτη στην 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Varano: Εντυπωσιακός ο Γ.Περιστεράς

« Προηγούμενο άρθρο

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Salom

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα