• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
K-tech & Wolf Racing με τον Χάρη Παρασκευόπουλο.
Στη κορυφαία κατηγορία SUPERSTOCK του Π.Π.Τ. με την ομάδα NERO BIANCO SKAFIDAS.
Νέα 26/05/2016 - 20:39

Δελτίο Τύπου


Η Αγγλική K-tech δεν είναι τυχαία εταιρία.

Αριθμεί πάρα πολλές νίκες στο ISLE OF MAN και στο BSB (Αγγλικό πρωτάθλημα σουπερμπαικ)και πρωτάθλημα 2014 με τον Shane Byrne KAWASAKI PBM TEAM.Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας SUPERSTOCK ήρθε με την ομάδα NERO BIANCO SKAFIDAS και οδηγό τον Χάρη Παρασκευόπουλο.

Φέτος η γνώστη σε όλους μας TEN KATE αγωνίζεται με K-tech αναρτήσεις με οδηγό τον P.J Jacobsen με CBR600.Η YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ επέλεξε για την κατηγορία των νέων με YAMAHA R3 τα πλήρη συστήματα μας,και η λίστα δεν τελειώνει..
Με μια τεράστια γκάμα αναρτήσεων για όλες τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες αλλά και πλέον για πολιτικές όπως MT09 TRACER,MT07,Ζ1000 κ.α καλύπτει όλη την αγορά.
Συστήματα μπροστινού ,φυσίγγια κιτ εμβόλου,ελατήρια και το κορυφαίο πίσω σώμα ανάρτησης 35DDS με το μοναδικό ρυθμιζόμενο έμβολο,ένα καταπληκτικό 'εργαλείο' για όλων των επιπέδων οδηγών δίνει λύσεις για αυτούς που θέλουν το κορυφαίο.
Η τεχνική μας κατάρτιση "συμπληρώνει" το στήσιμο της μοτοσυκλέτας σας με όλα τα απαιτούμενα σεμινάρια να έχουν πραγματοποιηθεί από το 2012 έως σήμερα μέσα στο εργοστάσιο αλλά φυσικά και μέσα στην πίστα.
 
 
George Paraskevas
 
Manager
wolf-racing
mesogion 235 
N.Psychiko  15451
Athens Greece
 
 

Επόμενο άρθρο »

Valentino Rossi: The Doctor Series_2

« Προηγούμενο άρθρο

Σε καλές θέσεις oι αναβάτες της Gas Gas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα