• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Κωνσταντίνος στο βάθρο στα Μέγαρα
Ο 7χρονος οδηγός στο αγωνιστικό του ντεμπούτο!
Νέα 25/05/2016 - 14:28

O  Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ή όπως τον λένε οι φίλοι του  Vinales, την Κυριακή 22/5 συμμετείχε στον πρώτο αγώνα της καριέρας του που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτήν την πίστα και τελικά κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τον καλούς του φίλους Σπύρο και Γιάννη.

Για την ιστορία, Ο  Constantinos 31 είναι ο μικρότερος της  κατηγορίας μόλις επτά ετών. 

Το Σάββατο έχασε την ευκαιρία να προπονηθεί στην πίστα λόγω του ότι ήταν άρρωστος. Την Κυριακή στο 10 λεπτό ζέσταμα θα έπρεπε να βρει τις γραμμές του και να δει που βρίσκεται από χρόνους σε σχέση με τους συναθλητές του και τους χρόνους που έκαναν το Σάββατο. 

 

Η έκπληξη ήταν ότι έκανε τον καλύτερο χρόνο στο ζέσταμα  και τον τρίτο καλύτερο στα χρονομετρημένα. 

 

Στον αγώνα είχε καλή εκκίνηση και τους πρώτους 3 γύρους τη δυνατότητα να  παλέψει με χρόνο  56,460, με τους χρόνους των προπορευόμενων να είναι στο 56,386 και 56,374! Στον τέταρτο γύρο ένα λάθος  κατέβασμα στην Κ2  του στέρησε τη δυνατότητα να παλέψει για κάτι καλύτερο. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επίδοση του και ξέρουμε ότι η εμπειρία κτίζεται. Tου ευχόμαστε πάνω από όλα να το ευχαριστείται και να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του: MOTOGP WORD, XLARGE, DNA, C RACER, MOTOM, NOLAN ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, IMR SCHOOL

 

 

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha Tsokos Racing στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Η Avintia θέλει P.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα