• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: ΕΔ2
Δυνατός και στο στεγνό ο Ono!
Νέα 20/05/2016 - 15:30

Εντυπωσιακός ήταν ο Hiroki Ono και το απόγευμα, στις στεγνές ΕΔ2, όταν και κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο από τους 34 αναβάτες που είναι στο Mugello!

 

Το πρωί στο βρεγμένο - και ακολουθώντας τον Pawi που ήταν ο καλύτερος όλων - ο Ono ήταν δεύτερος, ενώ το απόγευμα άφησε πίσω του 0,271δ τον δεύτερο!

 

Ο Ono είναι σε μια πίστα που τη γνωρίζει καλά και στην οποία πέρυσι, ακολουθώντας όμως τον Kent τότε, έκανε το 2ο χρόνο στις κατατακτήριες!

 

Σήμερα όμως δεν ακολουθούσε κανέναν στο στεγνό, όταν έγραφε στη δεύτερή του έξοδο τρεις συνεχόμενους γύρους στο 1:58 και σκαρφάλωνε στην πρώτη θέση!

 

Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς τελικά κανείς από τον ανταγωνισμό δεν μπόρεσε να κερδίσει τον εξαιρετικό του χρόνο!

 

Έτσι λοιπόν για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο δοκιμών, η Honda Team Asia είδε έναν αναβάτη της στην κορυφή!

 

Στη δεύτερη θέση ήταν η Mahindra του Franscesco Bagnaia, με την Mahindra να είχε ακόμα μια μοτοσυκλέτα της στην τριάδα, αν ο Jorge Martin δεν έκανε λάθος!

 

Αρχικά ο Ισπανός ήταν πίσω από τον Bagnaia, αλλά ο καλός του χρόνος ακυρώθηκε στο τέλος επειδή βγήκε εκτός ορίων πίστας, πέφτοντας στην 11η θέση.

 

Ο Fabio di Giannantonio έκανε την καλύτερή του εμφάνιση σε επίσημη διαδικασία και πήρε τελικά την τρίτη θέση, μπροστά από τον Binder που έκλεισε την ημέρα στην 4η θέση.

 

Στην πεντάδα ο Jorge Navarro, η τρίτη Honda στις πρώτες θέσεις! Ο Fenati ήταν ένας από τους πολλούς που έκαναν χρόνο στο 1:59 και πήρε την έκτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Μπορούσα να μείνω!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Βασίλης Παντελεάκης σε διεθνή καριέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα