• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Επόμενη στάση Mugello!
Binder εναντίον Ιταλών και Ισπανών!
Νέα 18/05/2016 - 10:50

Μετά τον ωραίο αγώνα του Le Mans, με τον Brad Binder να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της καριέρας του, επόμενος σταθμός για την Moto3 είναι η πίστα του Mugello!

 

Ο Binder είναι 24 βαθμούς μπροστά από τον Jorge Navarro στη βαθμολογία, ένα προβάδισμα καλό, αλλά όχι αρκετό για τα δεδομένα της μικρής κατηγορίας!

 

Ποτέ, στην ιστορία της Moto3, οι δυο πρώτοι του αγώνα στο Mugello δεν είχαν διαφορά μεγαλύτερη από ένα δέκατο!

 

Αυτό και μόνο δείχνει τι αγώνα περιμένουμε στην πίστα όπου πέρυσι έως και 15 αναβάτες διεκδικούσαν τις τρεις θέσεις του βάθρου!

 

Ο Navarro πρέπει να αρχίζει να νικάει - δεν έχει νίκη ακόμα στην καριέρα του - για να μειώσει τη διαφορά του από τον Binder, η εμπιστοσύνη του οποίου μεγαλώνει συνεχώς.

 

Απ’ όλους τους αναβάτες της κατηγορίας, ο Romano Fenati είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στη συγκεκριμένη πίστα, έχοντας τρία βάθρα συμπεριλαμβανομένης της νίκης του το 2014.

 

Ο Fenati έχει βελτιωθεί στον ένα γύρο και είναι πιο σταθερός, αλλά πρέπει και αυτός να αρχίζει να νικά τον Binder για να εκπληρώσει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από τον Τίτλο.

 

Βέβαια δεν θα είναι και ο μοναδικός Ιταλός που θα παλέψει για τη νίκη. Ο Bulega έχει αποδείξει, σχεδόν από την αρχή, ότι μπορεί να τα βάλει με τους πιο έμπειρους της κατηγορίας!

 

Το σφοδρό highside που είχε στο Le Mans του έκοψε λίγο τη φόρα, αλλά μέσα στην πατρίδα του θα είναι δυνατός, γνωρίζοντας την πίστα απ’ όταν αγωνιζόταν στο Ιταλικό Πρωτάθλημα!

 

Από την άλλη ο Niccolo Antonelli έχει αποδείξει (π.χ. Qatar) ότι έχει την ταχύτητα για να πάρει νίκες στην κατηγορία, αλλά κάνει επίσης και αρκετά λάθη που του έχουν στοιχίσει πολύ.

 

Στις Mahindra ο κορυφαίος αναβάτης τους είναι ο Francesco Bagnaia, ο οποίος είναι 6ος στη βαθμολογία με 38 βαθμούς.

 

Ο Bagnaia έχασε πέρυσι το βάθρο για τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ η Mahindra - παρά το ότι υστερεί σε τελική - είναι 4η τα τελευταία 3 χρόνια στο Mugello!

 

Οπωσδήποτε πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα στον νεαρό Bagnaia, ο οποίος μπορεί να κάνει την έκπληξη αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί κατάλληλα το slipstreaming στη μεγάλη ευθεία!

Επόμενο άρθρο »

Διπλή νίκη για τη Honda στο Motocross!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η Honda δουλεύει σκληρά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα