• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Τρομερή pole για Sykes!
Νέος απόλυτος χρόνος πίστας από τον Βρετανό
Νέα 14/05/2016 - 09:58

Ένας φοβερός Tom Sykes, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του και πήρε μια τρομερή pole, με διαφορά 0,756 από τον δεύτερο!

 

Ο Sykes, που έχει μια νίκη μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα, ήταν εκπληκτικός στον τελευταίο του γύρο, σημειώνοντας νέο απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Να θυμίσουμε ότι ο Βρετανός χρειάστηκε να περάσει από την SP1, όταν και άφησε πίσω του ένα δευτ. σχεδόν τον δεύτερο Camier!

 

Ο φοβερός χρόνος του Sykes (Kawasaki), 2:02,246 ήρθε μετά από μια σύντομη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της Superpole!

 

Στην SP2 η πίστα είχε στεγνώσει και ο Sykes γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή. Ωστόσο προς το τέλος τόσο ο Rea, όσο και οι Davies-Hayden ανέβηκαν στην 1η θέση.

 

Ωστόσο η απάντηση του Sykes στον τελευταίο του γύρο - και με την καρώ σημαία να έχει πέσει - άφησε τον ανταγωνισμό να «παραμιλά» με το χρόνο του!

 

Για μια ακόμη φορά ο Sykes έδειξε ότι με το μαλακό ελαστικό της Pirelli μπορεί και κάνει πραγματικά εκπληκτικούς χρόνους!

 

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Alex Lowes, με την R1 της Yamaha - και πάλι - να είναι δυνατή στον ένα γύρο.

 

Στην πρώτη σειρά και ο Jonathan Rea, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, που πρόσφατα ανανέωσε με την Kawasaki.

 

Ο Nicky Hayden (Honda), ο οποίος βέβαια γνωρίζει πάρα πολύ καλά την πίστα της Sepang, ανοίγει τη δεύτερη σειρά αλλά είναι και 1,1δ από την κορυφή!

 

Μαζί του θα πάρουν θέση ο Chaz Davies (Ducati) και ο αναβάτης της Althea BMW, Markus Reiterberger.

 

Ο Lorenzo Savadori που είχε τον καλύτερο χρόνο την Παρασκευή, έφερε την Aprilia του στην 7η θέση, αφήνοντας πίσω του την BMW του Jordi Torres.

 

Στις τελευταίες θέσεις ο Davide Giugliano (Ducati), Van der Mark (Honda), Anthony West (Kawasaki) και Leon Camier (MV Agusta).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Sepang: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Ανεκτίμητη εμπειρία για τον Καμζέλη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα