• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Δεν αντικαθίσταται ο Guintoli
Μόνο με τον Alex Lowes η Yamaha στην Sepang
Νέα 10/05/2016 - 13:15

Ο Alex Lowes θα είναι ο μοναδικός αναβάτης της Pata Yamaha στον επερχόμενο Γύρο των SBK-Motul στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε ότι ο Γάλλος, Sylvain Guintoli, δεν θα δώσει το παρών στην Μαλαισία λόγω του τραυματισμού του.

 

Μετά από αυτό ήρθε και η ανακοίνωση της ομάδας, που επισημαίνει ότι δεν θα έχει αντικαταστάτη στο γκαράζ της για τους δυο αγώνες στην Sepang.

 

Ο Guintoli είχε ένα άσχημο highside στην Imola, στις κατατακτήριες. Είχε πολλαπλά κατάγματα, σπασμένο αστράγαλο και διάσειση.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 συμβουλεύτηκε και τους γιατρούς του και θα μείνει τελικά εκτός, κυρίως λόγω του σπασμένου του αστραγάλου.

 

Από την άλλη η ομάδα της Pata Yamaha δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε για να βρει έναν καλό αντικαταστάτη κι έτσι θα έχει έναν αναβάτη στην Μαλαισία.

 

Ο Guintoli έχει υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ώστε να καθοριστεί ένα πλάνο αποκατάστασης μήπως και καταφέρει να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο Donington, στις 27-29 Μαΐου.

Επόμενο άρθρο »

Όνειρο ήτανε...

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε το Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα