• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ξεκινάμε από την αρχή!
Καταπληκτική η μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά
Νέα 08/05/2016 - 22:44

Ο Jorge Lorenzo τονίζει ότι το Πρωτάθλημα ξεκινά από την αρχή, μετά τη δική του νίκη στο Le Mans και την πτώση του Marc Marquez!

 

Ο Marquez έπεφτε στην εφτά, ακριβώς που λίγα μέτρα μπροστά του έπεφτε και ο Dovizioso, ενώ ο Lorenzo ξέφευγε μπροστά για να πάρει τη 2η φετινή του νίκη.

 

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα», σχολίασε ο Lorenzo, ο οποίος χάρη στους 25 βαθμούς σήμερα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

«Μέχρι αυτόν τον αγώνα ο Marquez δεν έκανε λάθη, τώρα όμως - από τον επόμενο αγώνα - όλα ξεκινούν από την αρχή».

 

«Τώρα πάμε στο Mugello, σε μια πίστα που λατρεύω. Είναι η αγαπημένη μου κι εκεί μπορώ να εκμεταλλευτώ τα δυνατά μου σημεία».

 

«Προφανώς εκεί θα είναι δυνατές και οι Ducati, ειδικά στη μεγάλη ευθεία, ενώ έχουν κάνει και πολλές δοκιμές εκεί».

 

«Νομίζω όμως ότι για την ώρα δεν παίζουν για το Πρωτάθλημα, εξαιτίας των λαθών που κάνουν. Έτσι πρέπει να συγκρινόμαστε με τον Marc και τον Rossi».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα, τον οποίο κέρδισε με δυνατό ρυθμό από την pole position, αφήνοντας 10δ πίσω του τον Rossi για το δεύτερο συνεχόμενο 1-2 της Yamaha.

 

«Όταν ο Rossi ήταν 7-8 δευτερόλεπτα πίσω, τότε μπόρεσα να αναπνεύσω λίγο, αλλά όχι για πολύ διότι δεν ήθελα να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου».

 

«Η μοτοσυκλέτα ήταν καταπληκτική, όπως και τα ελαστικά. Η Michelin έκανε καλή και γρήγορη δουλειά για να βελτιώσει τα προβλήματα που είχαμε στην Jerez».

 

«Ήθελα να μείνω στο ψηλό ’33 και να μην αλλάξω τις γραμμές μου, για να μην χαλαρώσω πιο πολύ απ’ ότι έπρεπε και κάνω κάποιο λάθος».

 

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει περισσότερο για την κριτική που άσκησε ο ίδιος στα ελαστικά στο Γύρο της Jerez, απάντησε:

 

«Δεν άσκησα κάποια κριτική, απλά είπα αυτό που αισθανόμουν κι ένοιωθα ότι έπρεπε να βελτιωθούν».

 

«Και το είπα γιατί ήταν σημαντικό να το καταλάβουν, όπως και έγινε. Δούλεψαν και τα βελτίωσαν και αυτό είναι σημαντικό».

 

«Κάποιες φορές στο παρελθόν κάναμε παράπονα για τα ελαστικά και η αντίδραση ήταν πολύ αργή».

 

«Όμως η Michelin θέλουν να βελτιωθούν και να μας δώσουν τα καλύτερα δυνατά ελαστικά και γι’ αυτό τους έδωσα συγχαρητήρια και χτες και σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σημαντικοί οι 20β

« Προηγούμενο άρθρο

Περιστεράς & Καμζέλης στο MiniGP Ιταλίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα