• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone για τον Lorenzo
Κάνουμε το ιδανικό δίδυμο!
Νέα 04/05/2016 - 18:11

Το μέλλον του Andrea Iannone παραμένει ένα ομιχλώδες τοπίο, με τον ίδιο και τους κοντινούς του ανθρώπους να παραμένουν προβληματισμένοι.

 

Η επίσημη στάση της Ducati είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για το ποιον από τους δυο Andrea θα κρατήσει στο γκαράζ της ομάδας.

 

Χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη από πλευράς κόκκινων, που θα σημαίνει να αφήσουν ελεύθερους και τους δυο νυν αναβάτες τους!

 

Πάντως ο Iannone δηλώνει ήρεμος και χωρίς να πολυ-σκέφτεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα μεταγραφικά.

 

Ο Ιταλός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο motorsport.com υπογραμμίζοντας ότι «... δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν και θεωρώ ότι η Ducati ξέρει καλά την ταχύτητά μου και τις δυνατότητές μου».

 

«Προφανώς και πρέπει να κάνεις μια καλή σεζόν, αλλά αυτό το τελευταίο είναι κάτι που το θέλω εγώ περισσότερο απ’ ότι εκείνοι».

 

Ο Iannone δεν έχει οδηγήσει άλλη μοτοσυκλέτα από την Ducati και γι’ αυτό τη θεωρεί την ιδανική για εκείνον.

 

Ωστόσο αν χρειαζόταν ν’ αλλάξει η προτίμησή του θα ήταν η Yamaha: «Στην τηλεόραση βλέπω ότι το στυλ μου μοιάζει με αυτό των Rossi και Lorenzo».

 

«Θεωρητικά η Yamaha θα μου ταίριαζε, αλλά νομίζω ότι η τέλεια μοτοσυκλέτα για εμένα είναι η Ducati».

 

Το λάθος του στην Αργεντινή  θα τον συνοδεύει μέχρι το τέλος της σεζόν και ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο στην τελική απόφαση των κόκκινων.

 

«Σίγουρα δεν θα με βοηθήσει, αλλά τι μπορούσα να κάνω; κανείς δεν είναι τέλειος. Κάποιες φορές σε απογοητεύει η μοτοσυκλέτα και άλλες ο αναβάτης».

 

«Πέρυσι αντιμετώπισα δυο φορές μηχανικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα μου και αυτό με επηρέασε στην τελική βαθμολογία».

 

Στη συνέχεια η κουβέντα στράφηκε στη μεγάλη μεταγραφή της Ducati, στον Jorge Lorenzo που θα ντυθεί στα κόκκινα για το 2017-18.

 

«Θεωρητικά είναι ο αναβάτης που μπορεί να προσφέρει τον Τίτλο στην ομάδα, αλλά δεν πιστεύω ότι η ομάδα δεν θεωρεί κι εμάς κορυφαίους, αλλιώς δεν θα μας έφερνε».

 

«Μιλάω για τον εαυτό μου και τονίζω ότι εφόσον η Ducati με έφερε εδώ, είναι επειδή πιστεύει στο ταλέντο και στις δυνατότητές μου».

 

«Έχω την ταχύτητα, έχω δείξει πολλές υποσχέσεις, έχω κερδίσει αγώνες πριν ανέβω στο MotoGP, αλλά όχι ακόμα έναν Τίτλο».

 

«Γι’ αυτό και πιστεύω ότι ο Lorenzo κι εγώ κάνουμε το ιδανικό δίδυμο: ένας νέος και γρήγορος αναβάτης, μ’ έναν επίσης γρήγορο κι έτοιμο να κερδίσει αμέσως».

 

«Για μένα η Ducati έκανε πολύ καλά και έφερε τον Lorenzo», πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

Επόμενο άρθρο »

Πάσχα στις Ιταλικές πίστες για τον Γιάννη Περιστερά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Επόμενη στάση Le Mans!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα