• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: Αγώνας 2
Δεύτερη νίκη για Davies, Rea-Sykes πάλι στο βάθρο
Νέα 01/05/2016 - 17:39

Ο Chaz Davies (Ducati) πήρε το δεύτερο διπλό του φέτος κυριαρχώντας επί των Kawasaki στον εντός έδρας αγώνα του στην Imola.

 

Ο Davies ξεκίνησε δυνατά, με τον Giugliano (Ducati) να φεύγει επίσης πολύ καλά, αλλά στο πρώτο εσάκι ο τελευταίος έπεσε στην 5η θέση.

 

Ο Βρετανός Davies κατάφερε πολύ γρήγορα να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας, καθώς ξέφυγε με άνεση από τις δυο Kawasaki των Rea-Sykes.

 

Ο ομόσταυλός του στην Aruba.it Ducati (Giugliano) βρήκε το ρυθμό του και πέρασε τέταρτος, αλλά είχε χάσει ήδη πολύ έδαφος από τους τρεις μπροστά.

 

Στα μισά του αγώνα ο Davies ανέβασε τη διαφορά του από τον Rea στα 4δ ενώ στη συνέχεια η μέγιστη τιμή της έφτασε τα 5,4δ!

 

Κανείς δεν θα αμφισβητούσε τη νίκη του και το δεύτερο διπλό του μετά την κυριαρχία του και στο Γύρο της Aragon.

 

Το αποτέλεσμα είναι να εδραιωθεί - με διαφορά - στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μειώσει τη διαφορά από τον Rea στους 35β.

 

Ο Rea πίεζε δυνατά την Kawasaki του για να φτάσει την κυρίαρχη Ducati μπροστά, αλλά είχε μερικές δύσκολες στιγμές και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό για να προλάβει τον αντίπαλό του.

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου, το οποίο μονοπώλησαν και πάλι οι τρεις καλύτεροι αναβάτες του Πρωταθλήματος, ανέβηκε ο Sykes.

 

Αρκετά πιο πίσω, ο Giugliano (Ducati) έκανε μοναχικό αγώνα στην τέταρτη θέση μπροστά από τον εντυπωσιακό Leon Camier πάνω στην MV Agusta του.

 

Χαμόγελα στο γκαράζ της Yamaha, καθώς ο Alex Lowes πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος, κατακτώντας την έκτη θέση.

 

Ο ομόσταυλός του, Sylvain Guintoli, διεγνώσθη με σπασμένο αστράγαλο από τις χτεσινές κατατακτήριες και φυσικά έχασε τους αγώνες στην Imola.

 

Ο Jordi Torres έδωσε μάχη για την 7η θέση με την BMW του και επικράτησε των δυο Honda που τερμάτισαν πίσω του.

 

Ο Hayden ήταν όγδοος, με τον Van der Mark στην ένατη θέση και τον Xavi Fores (Ducati) να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin εξηγεί το σπινάρισμα στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα