• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Kawasaki κατηγορεί τους δημοσιογράφους!
Στην Ελλάδα βέβαια!
Νέα Αγοράς 20/04/2016 - 13:29

To θράσος είναι κάτι που περισσεύει σε εμάς τους Έλληνες και η αντιπροσωπεία της χώρας μας για την μεγάλη φίρμα της Kawasaki κτύπησε με επιστολές εναντίον δημοσιογράφου, γιατί τόλμησε να γράψει τα πράγματα όπως είναι!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαρημπαλίδης έγραψε στην στήλη του στο zougla.gr ότι “στο SMF (Scooter Moto Festival) στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί το μοντέλο Ninja H2R για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μάλιστα με ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία”, γεγονός που είναι η αλήθεια αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα σημαντικό μοντέλο (ένα χρόνο μετά την παρουσίασή του στον υπόλοιπο κόσμο) θα παρουσιαζόταν επισήμως σε μια έκθεση μοτοσυκλέτας της χώρας μας. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και Marketing της Teomoto SA Νίκος Θωμόπουλος απάντησε με επιστολή ότι: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τόσο το μοντέλο Ninja H2R όσο και το μοντέλο Ninja H2 έκαναν την πρώτη τους επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα πέρυσι το Μάιο από την αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. Συγκεκριμένα, η Ninja H2R παρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της αντιπροσωπείας μας στις 13/5/2015, και η Ninja H2 παρουσιάστηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 2/5/2015”. Και φυσικά θεωρεί επίσημη παρουσίαση μια τέντα που μπήκε στον παράδρομο του Κηφισού μπροστά από τα γραφεία της αντιπροσωπείας, στην οποία προσκλήθηκε μόνο ένα περιοδικό, του οποίου τα αυτοκόλλητα ήταν επάνω στη μοτοσυκλέτα. Αυτό το θεωρεί “επίσημη παρουσίαση”!!! Με τον λιγοστό κόσμο να είναι και πάνω στον δρόμο από όπου περνούν φορτηγά και άλλα αυτοκίνητα! Αυτό το θεωρεί εκδήλωση στην οποία τουλάχιστον το περιοδικό μας και το website μας ΔΕΝ προσκλήθηκαν. Φυσικά και δεν προσκληθήκαμε από την αντιπροσωπεία ούτε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όπου ισχυρίζεται η αντιπροσωπεία ότι έγινε η 2η επίσημη παρουσίαση. Και τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχουμε λάβει ούτε ένα δελτίο τύπου ή κάποια ανακοίνωση από την αντιπροσωπεία για οτιδήποτε. Ούτε καν για τους θριάμβους της Kawasaki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, τους οποίους παρουσιάζουμε από τα μέσα μας, πληρώνοντας τους συνεργάτες φωτογράφους και συντάκτες μας, τη στιγμή που η αντιπροσωπεία δεν μας στέλνει ούτε μια φωτογραφία!

Η θρασύτητα του κ. Θωμόπουλου συνεχίζεται με 2η επιστολή που χαρακτηρίζει ψευδή την είδηση του συναδέλφου και άρα ψεύτη τον δημοσιογράφο και μάλιστα τον κατηγορεί ότι δεν έχει τη “τη δέουσα δημοσιογραφική αντικειμενικότητα” και στην ίδια επιστολή προς τον Σαρημπαλίδη τα βάζει και με τον Νίκο Βιτσιλάκη και αναφέρει αναληθώς ότι τα μέσα του ειδικού τύπου είχαν προσκληθεί. Ας μας δείξει λοιπόν την πρόσκληση που μας έστειλε, εκτός αν δεν μας θεωρεί μέσο του ειδικού τύπου ή αν μας δουλεύει...

Καταλήγει ότι και η παρουσίαση στο τρακ ντέι του Χάλαρη ήταν οργανωμένη από την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. (αλήθεια η κα Ντένη Θεοχαράκη ξέρει ότι κάνει τόσο λαμπρές παρουσιάσεις η εταιρία της;) και ότι ο Σαρημπαλίδης συνεχίζει το χορό της παραπληροφόρησης και κάνει κακόβουλους υπαινιγμούς και διαστρεβλώνει την αλήθεια.

Φυσικά τώρα θα πει ότι και μεις είμαστε κακόβουλοι και διαστρεβλώνουμε τη φοβερή του προσπάθεια – ο οποίος είναι ο μόνος αντίστοιχης θέσης σε κάποια εταιρία που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν φρόντισε ποτέ να έλθει σε επαφή μαζί μας.

Εμείς λοιπόν τον προλαβαίνουμε και τον συμβουλεύουμε ότι καλό θα ήταν να γράφει και να στέλνει δελτία τύπου για τις επιτυχίες και τα φοβερά μοντέλα της εταιρίας του, καλό θα ήταν να οργανώνει παρουσιάσεις για τον ειδικό και μη τύπο, καλό θα ήταν να οργανώσει αποστολή των Ελλήνων δημοσιογράφων σε αγώνες SBK, καλό θα ήταν να πηγαίναμε και πάλι όπως παλιά στην επίσημες παρουσιάσεις των μοντέλων της εταιρίας στις πίστες του εξωτερικού, καλό θα ήταν να αντιγράψει (αν δεν ξέρει) τους συναδέλφους του των άλλων εταιριών που κάνουν τη δουλειά τους σε υψηλό επίπεδο και όταν τα κάνει όλα αυτά ας γράφει και επιστολές στους δημοσιογράφους...

Επόμενο άρθρο »

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ VESPA 70°

« Προηγούμενο άρθρο

Η EXTREME TRACKDAYS διοργανώνει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα