• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Θετικό αποτέλεσμα αλλά κρίμα
Που δεν κατάφερα να διεκδικήσω το βάθρο
Νέα 12/04/2016 - 13:39

Η εκκίνηση του τρίτου αγώνα της φετινής σεζόν μόνο ιδανική δεν ήταν για τον Maverick Vinales, ο οποίος έπεσε από την 5η στη 10η θέση στον πρώτο γύρο!
 

Στη συνέχεια όμως ο Ισπανός άσος της Suzuki ανέβασε το ρυθμό του και μέχρι τον έκτο γύρο κατάφερε να προλάβει τον ομόσταυλό του.

 

Η μεταξύ τους μάχη ήταν από τις (ελάχιστες) καλές στιγμές του αγώνα της Κυριακής, με τους δυο να αλλάζουν θέσεις για μερικά λεπτά.

 

Ο Vinales όμως είχε το πάνω χέρι και κατάφερε να ξεφύγει από τον ομόσταυλό του.

 

Ωστόσο η φθορά στο πίσω ελαστικό του ήταν τέτοια, που δεν κατάφερε στη συνέχεια να πλησιάσει και να δώσει μάχη για την τρίτη θέση.

 

Μπορεί στο τέλος να πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία (4ος), όμως ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος που δεν κατάφερε να διεκδικήσει το βάθρο.

 

«Δυστυχώς είχαμε θέμα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό. Ένιωθα καλά μόνο μέχρι τα μισά του αγώνα».

 

«Εκεί που σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να πλησιάσω στη μάχη για την τρίτη θέση, η φθορά και η πτώση της απόδοσης ήταν τέτοια, που το καθιστούσε αδύνατον».

 

«Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, είναι το καλύτερό μου στο MotoGP, αλλά ήταν και κρίμα που δεν μπόρεσα να πάρω ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Μαζί με την 5η θέση του Aleix Espargaro, ο αγώνας της Κυριακής ήταν ο καλύτερος της Suzuki από τότε που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία.

 

Οι δυο αναβάτες της ομάδας παρέμειναν χτες στην πίστα της COTA για μια ημέρα ιδιωτικών δοκιμών, όπου και δοκίμασαν διάφορες ρυθμίσεις για καλύτερη πρόσφυση στον πίσω τροχό. Στο τεστ αυτό η μοτοσυκλέτα του 2016 πήγε πολύ καλύτερα από αυτήν του 2015 με την οποία έτρεξαν στον Αγώνα και φυσικά υπήρξε απογοήτευση για το ότι δεν επέλεξαν να την δοκιμάσουν στις πρώτες ΕΔ1 της Παρασκευής, αλλά έμειναν με αυτήν του 2015!

Επόμενο άρθρο »

Ανοίγει τα φτερά του ο FOURQUEZ28

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Έχανε 1 δευτ. στο γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα