• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2: ΕΔ1
Δυνατός μέχρι το τέλος ο Zarco!
Νέα 01/04/2016 - 18:19

Στις καλύτερες συνθήκες πίστας, σε σχέση με τις άλλες δυο κατηγορίες, ο Johann Zarco πήρε γρήγορα το προβάδισμα στις ΕΔ1 της Moto2 και δεν το έχασε μέχρι το τέλος.

 

Ο Γάλλος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:45,0 - δυο φορές μάλιστα - στους τελευταίους γύρους της δεύτερης εξόδου του στην πίστα, ενώ είχε κι ένα πέρασμα στο 1:45,1.

 

Ο Zarco - περσινό νικητής στην πίστα της Αργεντινής - άφησε στη δεύτερη θέση έναν Danny Kent που έκλεψε την παράσταση στο τέλος!

 

Αποκτώντας συνεχώς εμπιστοσύνη με τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μόλις τρία δέκατα από τον Zarco!

 

Ευχάριστη έκπληξη και ο δυνατός Takaaki Nakagami που έφερε την Κalex του στην τρίτη θέση, με το συγκεκριμένο πλαίσιο να κυριαρχεί όπως ήταν αναμενόμενο.

 

Ο μόνος κατασκευαστής που κατάφερε να μπει στη δεκάδα, ήταν η Speed Up που πήρε τη δέκατη θέση με τον Simone Corsi.

 

Στην πεντάδα πήραν θέση και οι Sam Lowes και Jonas Folger, με τον πρώτο να κάνει άκυρη εκκίνηση (ένας από τους 8) στο Qatar και το δεύτερο να πέφτει ενώ είχε άνετο προβάδισμα στον αγώνα.

 

Ο Morbidelli ήταν έκτος, μόλις 30χιλ πιο γρήγορος από τον Alex Rins. Οι Sandro Cortese, Thomas Luthi και Simone Corsi έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

H προπόνηση πήγε καλά για τα Καρακωστάκια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα