• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WOLF RACING MOTUL Team
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2016
Νέα 21/03/2016 - 21:40

Δελτίο Τύπου


Η MOTUL ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ WOLF-RACING ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016

 

WOLF RACING MOTUL Team: Με στόχο το Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2016!
Για τη Motul, τη Γαλλική εταιρία παραγωγής υψηλής ποιότητας λιπαντικά για πάνω από 160 χρόνια και συνεργάτη πολλών από τις μεγαλύτερες εταιρίες μοτοσυκλετών στον κόσμο, στην εξέλιξη των προϊόντων λίπανσης, δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία της στους αγώνες με χορηγίες υψηλού επιπέδου.
Η μακρά ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο ως βασικός συνεργάτης της FIM και του Dorna Group, αλλά και σε πολλές τοπικές χορηγίες πρωταθλητών και πρωταγωνιστών, αγωνιστικών ομάδων και αθλητών σε εθνικά πρωταθλήματα, θα συμπληρωθεί το 2016 στην Ελλάδα, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, με τη χορηγία και τεχνολογική υποστήριξη της ομάδας Wolf-Racing – Motul team.
Φορώντας το #1 στην μεγάλη κατηγορία, η Yamaha R1 της ομάδας Wolf Racing Motul, με οδηγό τον Πρωταθλητή Χάρη Παρασκευόπουλο, πρωταθλητή Ελλάδας 2015, θα φέρει το νέο λογότυπο Wolf-Racing - Motul -Yamaha Racing και θα συναγωνισθεί για τον τίτλο.
Η ομάδα συμπληρώνεται με την μοτοσυκλέτα που θα αγωνισθεί στο Yamaha R3 Challenge με οδηγό τον Γιάννη Σκουλάτο.
Tα προϊόντα της MOTUL θα χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες της ομάδας και θα βρίσκονται και στο paddock της Wolf Racing – Motul team.
Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις ημέρες των αγώνων και τα πλασαρίσματα των οδηγών στην κατάταξη και ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού
λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και
συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, Super GT, IRC, Drift, Pikes Peak, Japanese championship SUPER FORMULA, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

https://www.motul.com/gr/el/

Επόμενο άρθρο »

Το απέκλεισε ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales ξεκίνησε εντυπωσιακά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα