• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Το ASPAR TEAM με Ducati το 2010!
Νέα 25/07/2009 - 22:00

 

Μετά από τρία χρόνια προσπαθειών η πιο πετυχημένη ομάδα των 125 και των 250cc, μετακομίζει και στα ΜotoGP την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

Σήμερα έγινε η αναγγελία της συμφωνίας του ASPAR TEAM με την Ducati που θα δώσει τις μοτοσυκλέτες για ένα οδηγό το 2010, με την προοπτική να γίνουν δύο οι οδηγοί το 2011!

Η Ιταλική εταιρία έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του μάνατζερ Jorge Martinez που έχει φτάσει τα 200 βάθρα με τους οδηγούς του και έχει ο ίδιος κερδίσει 4 Παγκόσμιους τίτλους, με 37 νίκες.

Ο «Aspar» χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή δήλωσε: «Φαίνεται ότι μετά από τρία χρόνια καταφέραμε να φτάσουμε το όνειρό μας που ήταν να παρουσιάσουμε ένα πρότζεκτ στο MotoGP. Μετά από συζητήσεις με διάφορα εργοστάσια, τελικά καταλήξαμε σε συμφωνία με την Ducati. Ελπίζουμε να αποδειχτεί μια προσοδοφόρα σχέση που θα συνεχιστεί για πολύ καιρό. Θεωρητικά θα έχουμε 1 οδηγό για το 2010 με σκοπό να τους κάνουμε 2 το 2011. ο στόχος είναι πρώτα να δυναμώσουμε τεχνικά και στη μεγάλη κατηγορία. Θα συνεχίσουμε με τις ομάδες στα 125cc και την Moto2, έτσι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για όλη την ομάδα. Σήμερα το μεγάλο νέο έιναι η συνεργασία με την Ducati, το επόμενο νέο θα είναι η συνεργασία μας με κάποιον οδηγό. Ελπίζουμε να σας τον ανακοινώσουμε μέχρι το Brno».

 

Σίγουρα μια επιλογή για τον Martinez είναι ο οδηγός του στα 250, ο Alvaro Bautista. Όμως ο συμπαθής Ισπανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc, έχει δεχτεί και πρόταση από την Suzuki και βέβαια μέχρι τώρα φοβάται τη δυσκολία οδήγησης των Ducati.

O Mika Kallio όμως συνεχώς αποδεικνύει ότι τελικά η GP9 μπορεί να οδηγηθεί και από άλλους εκτός του Stoner, οπότε δεν αποκλείεται ο «Aspar» να ανακοινώσει Bautista τις επόμενες εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

SUPERBIKE: Ο Spies παίρνει την pole position στο Brno.

« Προηγούμενο άρθρο

250 cc : Ο Barberá στην pole position!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα