• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοήμερο Power Day
Στα Μέγαρα την Κυριακή 20 Μαρτίου.
Νέα Αγοράς 11/03/2016 - 10:18

Δελτίο Τύπου 

 

 

Το track-day.gr διοργανώνει ολοήμερο Power Day με μεγάλο χορηγό την Michelin στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για τους συμμετέχοντες από τις 8:30 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα (το μεσημέρι) θα υπάρξει διάλλειμα με γεύμα το γνωστό σε όλους πιτόγυρου που πάντα εχουμε. Επίσης υπάρχει παροχή νερού, φρούτου και χυμού για ολους! Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3-4 γκρουπ ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι).

Το κόστος συμμετοχής στο ολοήμερο Track Day θα είναι 60 ευρώ.

Το κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας Wheelcity και η τεχνική υποστήριξη της MICHELIN μαζι με τους Γιώργο και Μιχάλη Κουτσουμπό, θα είναι εκεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και των ελαστικών σας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν προνομιακές τιμές στα ελαστικά από το κατάστημα WheelCity κατόπιν συνεννόησης στο τηλεφωνο (2109018066)

Το κατάστημα Halaris Bikes Center θα παρέχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνη – μπότες – γάντια – φόρμες) σε όλα τα μεγέθη με το κόστος να ανέρχεται στα 20 ευρώ για φόρμα μόνο και 30 ευρώ για όλο το πακέτο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη, στο τηλέφωνο 6974406054 ή στο halarisg@otenet.gr για να κάνετε κράτηση του εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσυκλέτα σας (τακάκια – γρανάζια – αλυσίδες κλπ) μπορείτε να τα προμηθευθείτε σε προνομιακές τιμές από το κατάστημα μας (Δωδεκαννήσου 62, Πειραιάς τηλέφωνο 2104210002-3).

Με πρώτο στόχο την ασφάλεια και βελτίωση των συμμετεχόντων στην πίστα θα υπάρχουν οι κριτές της IRON TEAM. Όπως σε όλες τις διοργανώσεις μας, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τον Γιώργο Χάλαρη στο 6974406054 ή στο halarisg@otenet.gr

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας!

Επόμενο άρθρο »

MICHELIN Anakee Wild

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο site SUZUKI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα