• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: ανέλπιστη pole position για τον Valentino Rossi
Ο Valentino Rossi δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε αυτήν την pole position
Νέα 25/07/2009 - 15:52

 

Ο Valentino Rossi αμέσως μετά το τέλος των Κατατακτήριων Δοκιμών είπε ότι δεν το περίμενε με τίποτε ότι θα έπαιρνε αυτήν την pole position. Με τις ρυθμίσεις με τα σκληρότερα λάστιχα του αγώνα (αν ο αγώνας γίνει με ίδιες με τις σημερινές συνθήκες) ο Rossi ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τους Lorenzo – Pedrosa. Έβαλε όμως προς το τέλος το μαλακό λάστιχο και τις ρυθμίσεις που είχε βρει από το πρωί και έκανε ένα πολύ καλό χρόνο, που δεν κατάφερε να σπάσει ο Dani Pedrosa που ήταν επίσης πολύ γρήγορος.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε 3ος όταν στην προσπάθειά του για έναν καλό γύρο στο τέλος είχε ένα μεγάλο γλίστρημα που του στέρησε τη δυνατότητα για έναν καλό χρόνο.

Ο 4ος της παρέας ο Casey Stoner στο τέλος της προσπάθειάς του αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα με τη γαστρίτιδα που τον ταλαιπωρεί και έμεινε εκεί.

Στην 5η θέση, ο πρώτος από τη 2η κλάση οδηγών, ο Andrea Dovizioso με την εργοστασιακή του Honda, μπροστά από τον Colin Edwards που είναι ο πρώτος «δορυφορικός».

Ο Marco Melandri συνεχίζει το σερί τον καλών εμφανίσεων στην 7η θέση, όπως και ο Toni Elias πίσω του.

 

O James Toseland επιτέλους έκανε μια καλή εμφάνιση, αφού αν και εδώ μέσα στην έδρα του δεν κάνει κάτι καλό, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κρατήσει μια θέση στα ΜotoGP.

Τη δεκάδα έκλεισε ο Randy De Puniet, με τους Mika Kallio, Alex De Angelis πίσω του. Οι εργοστασιακοί Vermeulen, Capirossi στις θέσεις 13 και 14 είναι μια απογοήτευση για την Suzuki και η θέση του team Manager Paul Denning αρχίζει να τρέμει!

Απογοητευτικοί οι Hayden, Canepa, Talmacsi!

Επόμενο άρθρο »

250 cc : Ο Barberá στην pole position!

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: συνέντευξη Casey Stoner: «δυσκολευόμαστε!»

Χορηγοί