• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
250cc : Ταχύτερος ο Simoncelli στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου.
Ο Simoncelli εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα των Bautista και Aoyama, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο.
Νέα 25/07/2009 - 12:18

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc, Marco Simoncelli έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο τελευταίο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών, με 1’32.401, την ώρα που οι αντίπαλοί του αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

 

Ο Héctor Barberá ήταν δεύτερος, σχεδόν δύο δέκατα αργότερος από το Simoncelli, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο τρίτος Álvaro Bautista είχε μια εντυπωσιακή πτώση στη στροφή Craner, την ώρα που προσπαθούσε να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο, τα τελευταία πέντε λεπτά.

 

Ο Ισπανός δυσκολεύτηκε λόγω πόνων στο δεξί του χέρι, από μια χθεσινή πτώση, αλλά ευτυχώς η κατάσταση στον αγκώνα του δε χειροτέρεψε από τη σημερινή του κακοτυχία.

 

Ο Thomas Luthi και ο Mike di Meglio έδειξαν τις βλέψεις τους για βάθρο, κάνοντας τέταρτο και πέμπτο ταχύτερο χρόνο, αντίστοιχα, ενώ ο χθεσινός ταχύτερος , Alex Debón δεν μπόρεσε να συνεχίσε τις καλές του επιδόσεις.

 

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Hiroshi Aoyama αντιμετώπισε προβλήματα θερμοκρασιακής ανομοιογένειας σε έναν από τους δύο κυλίνδρους της μοτοσυκλέτας του (Scot Racing Honda), γεγονός που τον καθήλωσε επτά δέκατα του δευτερολέπτου, πίσω από το Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

ΜCWILLIAMS: Θα τρέξει με ΚΤΜ.

« Προηγούμενο άρθρο

125 cc : Ο Βradley Smith παίρνει την pole position στην πατρίδα του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα