• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: συνέντευξη Casey Stoner: «δυσκολευόμαστε!»
"Δυσκολευόμαστε πολύ με το κράτημα πίσω"
Νέα 25/07/2009 - 12:30

 

«Αυτήν τη στιγμή δουλεύουμε πολύ με την πρόσφυση. Δυσκολευόμαστε πολύ με το κράτημα πίσω και έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε αυτό πολύ, γιατί χάνουμε πάρα πολύ χρόνο», μας είπε ο Casey Stoner στη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Διατσίδη και μπορείτε να τη δείτε στις 5 την Κυριακή το απόγευμα στην έναρξη της μετάδοσης του Βρετανικού Grand Prix.

 

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ο ένας από τους δύο πιο λιγομίλητους οδηγούς (ο άλλος είναι ο Pedrosa), όμως παρά το ότι ακόμη αισθάνεται μέτρια σε σχέση με το πρόβλημα της υγείας του, δέχτηκε να μιλήσει για θέματα που έχουν σχέση με την οδήγησή του και την Ducati GP9.

 

«Για μένα δεν έχει σημασία αν είμαι ταραγμένος ή αν δεν έχω καλή διάθεση πριν τις δοκιμές ή πριν από τον αγώνα, γιατί όταν φτάνω στη μοτοσυκλέτα οδηγώ το ίδιο κάθε φορά!», είπε προβάλλοντας το «cool» προφίλ που τον χαρακτηρίζει ως οδηγό. Έτσι θεωρεί ότι ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει ρόλο σε άλλους οδηγούς και όχι στον ίδιο, απαντώντας και στο ερώτημα πόσο τον έριξε η περσινή ήττα στην Laguna Seca.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Σίγουρα δεν είμαι τόσο επιθετικός στην οδήγηση όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Ναι, βάζουμε αρκετές δυνάμεις στη μοτοσυκλέτα, αλλά πιστεύω ότι η δικιά μας μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από πολύ κίνηση», για να δώσει την εξήγηση στις ταλαντώσεις που φαίνονται έντονες στην Ducati.

 

«Όταν η μοτοσυκλέτα συμπεριφέρεται άσχημα σε συνθήκες αγώνα, χρειάζεται μερικές φορές να χρησιμοποιήσουμε το μπροστινό φρένο για να συνεχίσουμε να στρίβουμε», είπε σχετικά με το αδιανόητο για μας, κράτημα του μπροστινού φρένου ακόμη και όταν έχει ήδη ανοίξει το γκάζι στο πρώτο στάδιο της εξόδου από την στροφή!

 

Αυτά ήταν τα κύρια σημεία και βέβαια το ρεπορτάζ για το θέμα της ελαφριάς αναιμίας που τον ταλαιπωρεί λέει ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει πλήρως παρά τη θεραπεία που ακολουθεί. Επίσης λέει ευθαρσώς ότι θέλει τη βροχή για τον αγώνα ώστε να ταλαιπωρείται λιγότερο και ότι όλοι στην Ducati περιμένουν τις καλοκαιρινές διακοπές για να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, αν θέλει να έχει ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου.

Επόμενο άρθρο »

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: ανέλπιστη pole position για τον Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Iσπανικός εμφύλιος;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα