• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: Iσπανικός εμφύλιος;
Φαίνεται ότι η κόντρα Pedrosa – Lorenzo μπαίνει έντονη και στην πίστα
Νέα 25/07/2009 - 11:40

 

Φαίνεται ότι η κόντρα Pedrosa – Lorenzo μπαίνει έντονη και στην πίστα, με τους δύο Ισπανούς οδηγούς να κυριαρχούν στις Ελεύθερες Δοκιμές 2, τις πρώτες σε στεγνές συνθήκες.

 

Ο Lorenzo ήταν 1ος στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών με τα μαλακά λάστιχα, μετά άλλαζε την 1η θέση με τον Rossi, αλλά όταν και ο Pedrosa έβαλε τη μεσαία γόμα έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων, για να πάρει τελικά την καλύτερη θέση στο χαρτί των αποτελεσμάτων, όπως ακριβώς έκανε και χθες στις περίεργες συνθήκες του βρόχινου – σχεδόν στεγνού.

Με τη θερμοκρασία να είναι πολύ ψηλή για τα δεδομένα της Αγγλίας, με 19ο στον αέρα και 25ο στην άσφαλτο, οι οδηγοί έχουν να περιμένουν ανάλογες συνθήκες στο ξεκίνημα των Κατατακτήριων στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, αλλά με την πρόβλεψη να μιλάει για βροχή λίγο αργότερα και με την πρόβλεψη για βροχή και για την Κυριακή.

Η 1η του μοτοσυκλέτα περίμενε στα πιτς!
Η 1η του μοτοσυκλέτα περίμενε στα πιτς!

 

Στη 2η θέση ο Jorge Lorenzo είναι σίγουρα ευχαριστημένος από το ρυθμό του και τις ρυθμίσεις του, ειδικά επειδή τελικά είναι 2 δέκατα ταχύτερος από τον Rossi, με την κόντρα των δύο να βρίσκεται στο απόγειο.

 

Στην 3η θέση σκαρφάλωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Casey Stoner, που ακόμη δεν αισθάνεται καλά, αλλά «μέτρια» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

 

Ο Rossiδεν είναι ευχαριστημένος με τη διαφορά των σχεδόν 4 δεκάτων από τον Pedrosa, αλλά όπως είπε χτες η διαφορές αυτές δεν παίζουν τόσο ρόλο όταν οι συνθήκες αγώνα και δοκιμών είναι διαφορετικές.

 

Στην 5η θέση ο Colin Edwards ήταν ο τελευταίος που «κατέβηκε» το 1:30, ενώ πίσω του ο Toni Elias είχε μια καλή σειρά γύρων, αλλά δεν πρόλαβε να ρυθμίσει τη μοτοσυκλέτα με τη μεσαία γόμα με την οποία έκανε τον καλύτερό του χρόνο. Πάντως το να είναι 2ο Honda είναι ενθαρρυντικό τη στιγμή που ακόμη δεν ξέρει τίποτε για το μέλλον του.

Η Honda RCV212 δείχνει να βρίσκει το δρόμο της
Η Honda RCV212 δείχνει να βρίσκει το δρόμο της

 

Πίσω του ο Dovizioso συνεχίζει να βγάζει σπυράκια στο νεανικό του πρόσωπο, ειδικά όταν ένας οδηγός δορυφορικής ομάδας είναι μπροστά του!

 

Η συνεχιζόμενη επιτυχία του Marco Melandri δίνει ελπίδες στην Hayate για συνέχιση της παρουσίας της στο ΜotoGP του 2010, ως εντελώς ανεξάρτητης ομάδας, όπως είπε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη ο team Manager Andrea Dosoli. Ο Ιταλός οδηγός με τα μαύρα στην 8η θέση, περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τις εργοστασιακές Suzuki που είναι στις θέσεις 14 και 15, δείχνει ότι και θέλει και μπορεί.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι «δορυφορικοί» Randy De Puniet και Μika Kallio.

Επόμενο άρθρο »

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ LIVE: συνέντευξη Casey Stoner: «δυσκολευόμαστε!»

« Προηγούμενο άρθρο

125 cc : O Simón πρώτος στα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα