• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Leopard Racing
Kent και Oliveira μαζί με τους Quartararo-Locatelli-Mir
Νέα 29/02/2016 - 11:32

Η Leopard Racing παρουσίασε τις δυο μοτοσυκλέτες των Danny Kent και Miguel Oliveira οι οποίοι φέτος θα αγωνίζονται στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο Kent επιστρέφει στο Πρωτάθλημα της Moto2, ενώ για το μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη για τον Τίτλο της Moto3 πέρυσι, τον Oliveira, θα είναι η πρώτη του φορά στην Moto2.

 

Ο Kent, Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέρυσι στην Moto3 και ο πρώτος Βρετανός που παίρνει Τίτλο μετά τον Barry Sheene και το μακρινό 1977, είχε αγωνιστεί - χωρίς επιτυχία - στην Moto2 το 2013 με την Tech 3.

 

Παράλληλα και η ομάδα, η Leopard Racing, επιστρέφει στη μεσαία κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2012.

 

«Ανυπομονώ για τη φετινή σεζόν, ειδικά μιας κι επιστρέφω στην κατηγορία με την ομάδα που κατέκτησα τον Τίτλο πέρυσι στην Moto3», σχολίασε ο Kent.

 

«Έχουμε κάνει ήδη αρκετά τεστ και τα αποτελέσματα είναι αρκετά θετικά. Αν και ήμουν στην κατηγορία το 2013, φέτος πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη σεζόν».

 

«Είμαι σε μια σπουδαία ομάδα κι έχουμε μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα, έτσι λοιπόν ναι, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

 

Στην παρουσίαση φυσικά ήταν και οι νέοι αναβάτες της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Moto3, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Stefan Keifer να φιλοδοξεί ότι θα επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στην μικρή κατηγορία.

 

Οι τρεις αναβάτες της ομάδας, Fabio Quartararo, Andrea Locatelli και ο rookie Joan Mir δεν είναι οι μοναδικές αλλαγές στην ομάδα της Moto3, η οποία φέτος αλλάζει από μοτοσυκλέτες της Honda σε αντίστοιχες της KTM.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Αντι-Chaz μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Η παρουσίαση της Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα