• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στην Ισπανία Kent-Oliveira
Ξεκίνησε το 2016 με ιδιωτικές δοκιμές
Νέα 10/02/2016 - 15:03

Η ομάδα της Leopard Racing στην Moto2, με αναβάτες τον Πρωταθλητή της Moto3 Danny Kent και τον δευτεραθλητή της κατηγορίας Miguel Oliveira, βρέθηκε στην Catalunya για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Εκεί, το δίδυμο της καινούργιας ομάδας για τη μεσαία κατηγορία έκανε τους πρώτους του γύρους σε πίστα για φέτος.

 

Οι πρώην μεγάλοι αντίπαλοι στη μάχη για την κατάκτηση του περσινού Τίτλου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις Kalex τους, πριν το επίσημο τεστ της κατηγορίας στις αρχές Μαρτίου.

 

«Ήταν καλό που επιστρέψαμε πάνω σε μοτοσυκλέτα μετά από δυο μήνες», σχολίασε ο Danny Kent, που επιστρέφει στην κατηγορία μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα το 2013.

 

«Το πρώτο βήμα είναι πολύ σημαντικό, διότι όλο αυτό είναι μια εντελώς καινούργια εμπειρία για την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν κοιτάξαμε τους χρόνους, αλλά την αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και το στήσιμο. Βρήκα σταδιακά το ρυθμό μου».

 

Ο rookie στην κατηγορία Miguel Oliveira, χρησιμοποίησε τις δυο ημέρες για να προσαρμοστεί στα δεδομένα μιας 600cc Moto2 μοτοσυκλέτας.

 

«Ρίξαμε το βάρος στο στυλ μου για να δούμε πως αντιδρά η μοτοσυκλέτα στις αλλαγές που κάνουμε».

 

«Οι αλλαγές από την Moto3 στην Moto2 είναι πολλές... η μοτοσυκλέτα είναι πιο βαριά στα φρένα και είναι μεγαλύτερη πρόκληση να την οδηγείς».

 

Η κατάσταση της πίστας την πρώτη ημέρα (πολύ βρώμικη) αλλά και ο καιρός τη δεύτερη (με δυνατό άνεμο) εμπόδισαν τους αναβάτες να κάνουν περισσότερη δουλειά.

 

Οι χρόνοι των οδηγών δεν δόθηκαν από την Leopard, με την ομάδα να κάνει και πάλι ιδιωτικές δοκιμές στην Valencia την επόμενη εβδομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Aruba.it Ducati: Η αποκάλυψη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα