• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Εδώ με υπολογίζουν!
Στόχος η εργοστασιακή θέση για τον Βρετανό
Νέα 28/01/2016 - 14:28

Μετά από μια δύσκολη σεζόν στην Marc VDS Honda, ο Scott Redding τονίζει ότι ήδη νιώθει πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Ducati!

 

Η μετακίνηση του Redding στους κόκκινους επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, με τον Βρετανό - στα πρώτα τεστ πάνω στην Desmosedici - να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο.

 

Ο Βρετανός ήταν γρήγορος πάνω στην GP15, αλλά ο ίδιος έμεινε περισσότερο στο γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή οι κόκκινοι έδειξαν ότι τον υπολογίζουν.

 

Σε αντίθεση με - όπως εύλογα βγαίνει το συμπέρασμα - με την περσινή σεζόν.

 

«Όλοι οι κατασκευαστές λένε ότι εκτιμούν αυτά που λες, αλλά είναι άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις πράξη», σχολίασε ο Redding.

 

«Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση στην Jerez, ήταν ότι τα παιδιά από το εργοστάσιο ερχόντουσαν να με βοηθήσουν και να μου ζητήσουν τη γνώμη μου».

 

«Είναι λοιπόν πολύ καλό να ξέρω ότι είμαι κομμάτι της εργοστασιακής προσπάθειας, αλλά θέλουν και να με βελτιώσουν ως αναβάτη».

 

«Ήδη από την Jerez ένιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα, ενώ και με τον Giacomo (σ.σ. Guidotti) τα βρήκαμε και κάνουμε μικρά βήματα προόδου».

 

Ο Petrucci εντυπωσίασε πέρυσι με τη δεύτερη θέση του στο βρεγμένο Silverstone, ωστόσο ο Redding είναι πεπεισμένος ότι μπορεί ακόμα καλύτερα!

 

«Ο Danilo έκανε ένα μεγάλο βήμα πέρυσι και για να είμαι ειλικρινής με σόκαρε! Έχει ένα χρόνο εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα, αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα».

 

«Νιώθω ήδη πολύ καλά στη μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια ακόμα καλύτερη πρώτη σεζόν στην Ducati».

 

Όταν τον ρώτησαν μάλιστα αν σκέφτεται την εργοστασιακή θέση για το 2017, ο Redding αποκρίθηκε: «Αυτό είναι το μέλλον που έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου!»

Επόμενο άρθρο »

Ήρεμος και μεθοδικός Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα