• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa το φαβορί!
Για τον Τίτλο το 2016
Νέα 28/01/2016 - 12:37

Η νέα σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας, έχει και πάλι τη δυναμική να μείνει στην ιστορία, αυτή τη φορά όμως - ελπίζουμε - όχι για τους λάθος λόγους!

 

Όλοι θα ξεκινήσουν επί (σχεδόν) ίσοις όροις το φετινό μαραθώνιο, με έπαθλο στην άκρη του μακρύ δρόμου τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Ωστόσο για τον Cal Cruthlow, ένας από τους τέσσερεις βασικούς διεκδικητές έχει ένα μικρό πλεονέκτημα: ο... Dani Pedrosa!

 

Ένας αναβάτης παρεξηγημένος από πολλούς, στον οποίο όμως αξίζει αναμφίβολα να συγκαταλέγεται μέσα στους fantastic4 της σύγχρονης εποχής!

 

Για τον Βρετανό άσο της LCR Honda, ο Dani Pedrosa έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση Τίτλος για το 2016, με δεδομένο βέβαια ότι το HRC θα διορθώσει τον επιθετικό χαρακτήρα της RC213V.

 

«Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον, τότε θα έλεγα - αν η Honda φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο - ότι ο Pedrosa είναι ο άνθρωπός σας!»

 

«Ο λόγος είναι ότι πιέζει λιγότερο το μπροστινό ελαστικό απ’ όλους. Είναι τόσο απλό».

 

«Παράλληλα ξέρει τα Michelin πολύ καλά. Δεν παίρνει ρίσκα. Μπορεί να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα τόσο γρήγορα και να πάρει τη στροφή, χωρίς να χρειαστεί να φρενάρει εξαιρετικά αργά και να ρισκάρει με το μπροστινό».

 

«Έτσι θα έλεγα ότι ο Dani είναι το φαβορί για το Πρωτάθλημα, αν έχει το σύνολο που θα του επιτρέψει να τα καταφέρει».

 

«Ειλικρινά όμως υπάρχουν τόσοι άλλοι που θα παίξουν ρόλο. Για παράδειγμα πιστεύω ότι και ο Iannone θα παίξει για τον Τίτλο».

 

Επιπρόσθετα, ο Cal Crutchlow θεωρεί ότι και ο Casey Stoner θα είναι ανταγωνιστικός, αν τελικά ο Αυστραλός κάνει κάποια έκτακτη συμμετοχή μέσα στη χρονιά.

 

«Ο Casey είναι μέσα στους ταχύτερους των τελευταίων 20 χρόνων. Είναι φαινόμενο και δεν θα με εξέπληττε αν κατάφερνε και το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμένος και με κίνητρο ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Η GP16 στην Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα