• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DONINGTON PARK: H επιστροφή του Ralf Waldmann!
Ο βετεράνος αναβάτης επιστρέφει στο Donington στα 43 του χρόνια.
Νέα 22/07/2009 - 08:54

Ο Ralf Waldmann, ο πιο επιτυχής αναβάτης στην ιστορία των Grand Prix, που ποτέ δεν κέρδισε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα κάνει δυναμική επάνοδο στον Κυριακάτικο αγώνα της Βρετανίας, στα 250c.c..

 

Ο Γερμανός, δύο φορές δεύτερος στο πρωτάθλημα των 250c.c., πίσω από το Max Biaggi, θα αντικαταστήσει το Ρώσο, Vladimir Leonov στην ομάδα Kiefer Racing. Ο Waldmann, που έχει να τρέξει από το 2002, είναι τώρα μέτοχος μαζί με το Martin Wimmer στην MZ.

 

Μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, πραγματοποιήθηκε στο Donington Park, το 2000. Αγωνιζόμενος με βρόχινα ελαστικά, σε στεγνή πίστα, ο Waldmann ακολουθούσε τους πρωτοπόρους με περισσότερο από ένα λεπτό διαφορά, και πέντε γύρους να απομένουν. Όμως, όταν η βροχή ξεκίνησε, πέρασε μπροστά, παίρνοντας στην τελευταία στροφή τη νίκη από τον Olivier Jacque, με διαφορά μόλις 0.3δευτ. 

 

Ο Waldmann δήλωσε: “Ήθελα να συμμετέχω. Επίσης, ήθελα να χρησιμοποιήσω το γεγονός, για προώθηση της MZ. Μπορεί να βάλουμε μερικά αυτοκόλλητα πάνω στη μοτοσυκλέτα της Aprilia.

 

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στο Γερμανικό GP, ο Waldmann παρουσίασε μια καινούρια αγωνιστική μοτοσυκλέτα MZ, 250cc, με τετράχρονο κινητήρα της KTM.

Επόμενο άρθρο »

DONINGTON PARK: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

« Προηγούμενο άρθρο

NURBURGRING: O Heidfeld με SUPERBIKE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα