• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner και GP-X!
Η πρώτη επαφή του Αυστραλού
Νέα 16/12/2015 - 11:33

Όπως είχαμε γράψει πριν από δυο εβδομάδες περίπου, ο Casey Stoner άφησε τον καλοκαιρινό καιρό της Αυστραλίας και βρίσκεται στην Ευρώπη, αν και τελικά η επίσκεψή του αυτή θα είναι πολύ σύντομη.

 

Χτες το πρωί ο Αυστραλός άσος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale, μια ανεπίσημη επίσκεψη καθώς θυμίζουμε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά, τυπικά, έχει ακόμα συμβόλαιο με την Honda.

 

Ο Stoner είχε επαφές με τον Gigi DallIgna και άλλους ιθύνοντες των κόκκινων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «αδελφού» gpone.com, είχε και την πρώτη του επαφή (οπτική) με την GP-X!

 

Ο νέος δοκιμαστής της Ducati - που χάρισε στους κόκκινους τον Τίτλο το 2007 - θα δοκιμάσει τη νέα αυτή μοτοσυκλέτα στα μέσα Ιανουαρίου στην Sepang, μαζί με τον Michele Pirro.

 

Φυσικά η απαγόρευση δοκιμών μέχρι και το τέλος Γενάρη ισχύει για τους επίσημους αναβάτες των ομάδων που συμμετέχουν στο MotoGP και όχι για τους εξελικτές/δοκιμαστές.

 

Ο Stoner δεν θα μείνει στο σπίτι του στην Ελβετία, αλλά σήμερα κιόλας αναχωρεί για Αμερική όπου θα συναντήσει, εκτός από την οικογένειά του και τον καλό του φίλο Chaz Davies.

 

Ο τελευταίος είναι ο αναβάτης της Ducati στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ο 1ος Αγώνας το Σάββατο!

« Προηγούμενο άρθρο

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα