• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκανα μεγάλο βήμα φέτος!
Συνέντευξη με τον Sam Lowes
Νέα 10/12/2015 - 10:31

Ο Sam Lowes - τέταρτος στο φετινό Πρωτάθλημα της Moto2 - μίλησε στο επίσημο site του MotoGP και αναλύει τα πλάνα του για το 2016, την τελευταία του χρονιά στη μεσαία κατηγορία προτού ανέβει στη μεγάλη με την Aprilia.

 

Ένα σχόλιο για τη φετινή σου σεζόν;

 

Είχε πολλά θετικά. Εννοώ ότι σαν αγωνιζόμενος θες να κερδίζεις και να πάρεις το Πρωτάθλημα, αλλά σε σχέση με το 2014 έκανα πολύ μεγάλο βήμα και ήμουν σταθερός και γρήγορος σε κάθε πίστα.

 

Τέσσερα βάθρα και μια νίκη! Όχι κι άσχημα για τη 2η σου σεζόν στην Speed Up!

 

Ναι, δεν ήταν άσχημα. Σίγουρα όμως θα έπρεπε να είχαμε περισσότερα βάθρα. Όμως ήταν η 2η σεζόν μου και είμαι χαρούμενος που ήμουν στους μπροστά κι έκανα ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

 

Ο στόχος σου για το 2016 που θα είσαι με Kalex;

 

Να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

 

Ποιά η διαφορά του χρόνου που θα έχεις Kalex και ποιά η σχέση της με την Speed Up;

 

Η Speed Up δεν ήταν τόσο μακριά. Δοκίμασα την Kalex και την λάτρεψα από τον πρώτο γύρο! Είναι πιο εύκολη, στρίβει καλύτερα και σου δίνει πιο καλή αίσθηση. Τη νέα χρονιά θα έχω την ίδια μοτοσυκλέτα με τους μπροστά όμως και ίσως βελτιωθώ κι άλλο!

 

Σου δίνει έμπνευση ο Τίτλος του Kent μετά από 38 χρόνια για τους Άγγλους;

 

Ναι και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερε και ο δικός μου στόχος είναι να κερδίζω πάντα! Οι Βρετανοί οπαδοί είναι οι καλύτεροι κι ελπίζω να τους το ανταποδώσω με τον Τίτλο το 2016.

 

Ποιοί πιστεύεις ότι μπορεί να ξαφνιάσουν τον κόσμο τη νέα σεζόν στην Moto2;

 

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εκπλήξει. Οι Kent και Oliveira θα είναι δυνατοί, ενώ κι ο Baldassari τελείωσε καλά τη σεζόν. Επίσης και οι δυο της Marc VDS θα βελτιωθούν κι άλλο. Για μένα, ο Zarco, ο Rins κι εγώ θα είμαστε οι βασικοί διεκδικητές του Τίτλου. Ωστόσο μπορώ να σας πω 15 αναβάτες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν νίκη το 2016!

 

Πόσο σημαντικό είναι να έχεις εξασφαλίσει το μέλλον σου, με την μετακίνησή σου στην Aprilia το 2017;

 

Ναι, είναι πολύ σημαντικό καθώς διαφέρω με τα άλλα παιδιά στο paddock μιας και είμαι εδώ μόλις δυο χρόνια. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία και δεν είναι εύκολο να έχεις αυτή την ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων λοιπόν κι ελπίζω να πάω εκεί ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.

 

Θα δοκιμάσεις την MotoGP μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν;

 

Ναι, κάποιες φορές για να αποκτήσω μια πρώτη αίσθηση και για να δώσω τη δική μου πληροφόρηση, καθώς θα είναι μια καινούργια τελείως μοτοσυκλέτα.

 

Πιστεύεις ότι θα είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα, το γεγονός ότι θα χάσεις την πρώτη χρονιά με τα ελαστικά της Michelin και το ενιαίο software στο MotoGP;

 

Νομίζω ότι όποτε κι αν ανέβεις στη MotoGP θα είναι δύσκολα τα πράγματα και θα πρέπει να μάθεις πολλά. Εκεί είναι οι καλύτεροι κι όταν πάω θα δουλέψω σκληρά για να κατανοήσω τα πάντα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα δούμε τι θα γίνει!

Επόμενο άρθρο »

Βίον Ανθόσπαρτον!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi δημιούργησε το πρόβλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα