• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα R1 από την Yamaha
Για πίστες και μόνο!
Τεστ-Μοντέλα 03/12/2015 - 12:54

Η Yamaha επιστρέφει στα SBK και στοχεύει στην κορυφή με τη νέα της R1, με τον κατασκευαστή να αποκαλύπτει ακόμα μια έκδοση της R1.

 

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αφορά αποκλειστικά μόνο σε αγωνιστικές ομάδες και ουσιαστικά είναι ένα μια πιο οικονομική εκδοχή της βασικής R1.

 

Φυσικά το νέο μοντέλο δεν θα έχει τίποτα από τα απαραίτητα του R1 για το δρόμο κι έτσι δεν θα υπάρχουν καθρέφτες, βάση πινακίδας ή γραφικά.

 

Η μοτοσυκλέτα θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες στην Ιαπωνία και θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό ομάδων.

 

Το κόστος στην Ιαπωνία θα είναι 1,944,000 γιέν, δηλαδή κάτι λιγότερο από 15,000€. Να σημειώσουμε ότι οι παραγγελίες ολοκληρώνονται στις 21 Δεκεμβρίου.

 

Παράλληλα, η Yamaha θα βγάλει και μια παρόμοια έκδοση της R6 για τον ίδιο σκοπό, σε περιορισμένο αριθμό, με τις παραγγελίες και πάλι να κλείνουν στις 21/12.

 

Το περίεργο με την R6 είναι ότι για κάποιον λόγο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τους καθρέφτες! Η τιμή του θα είναι στα 918,000 γιέν ή ελάχιστα πάνω από 7,000€.

 

Όπως και η R1, έτσι και η R6 θα βασίζεται στο ευρωπαϊκό μοντέλο, με τη διαφορά ότι θα πωλείται αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Επόμενο άρθρο »

RSV4-RF Superstock προδιαγραφών

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβαθμίστηκε η Yamaha FJR1300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα