• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Πεινασμένος για αποχαιρετηστήρια νίκη στο Donington
Ο Valentino Rossi επιστρέφει στη Βρετανία, πεινασμένος για νίκη στον τελευταίο αγώνα στη συγκεκριμένη πίστα.
Νέα 20/07/2009 - 09:49

Το Donington Park κρατάει το θεσμό του Βρετανικού Grand Prix από το 1987, όμως ο αγώνας θα επιστρέψει στο Silverstone από το 2010, ενώ στο Donington θα πραγματοποιείται το Grand Prix της Formula 1.

 

O Rossi είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στο Donington, έχοντας το ρεκόρ τόσο για τις νίκες σε όλες τις κατηγορίες, όσο και για τις νίκες στη μεγάλη κατηγορία. Ο έξι φορές Πρωταθλητής των MotoGP πήρε την πρώτη του νίκη στα 500cc στο Donington του 2000.

 

Ο Ιταλός νιώθει τη Βρετανική πίστα σα δεύτερο σπίτι του, αφού για χρόνια ζούσε στο Λονδίνο.

 

"Πέρσι έκανα καλό αγώνα στο Donington, τερματίζοντας δεύτερος αλλά φέτος θέλω πραγματικά να νικήσω!" δήλωσε ο Rossi, που προηγείται 14 βαθμούς από τον team mate του, Jorge Lorenzo.

 

"Πάντα έλεγα ότι το Donington είναι από τις αγαπημένες μου πίστες - είναι γρήγορη και με ροή, αλλά ταυτόχρονα τεχνική - επίσης, η Βρετανία είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για εμένα, αφού για καιρό ήταν το σπίτι μου" επιβεβαίωσε ο Ιταλός.

 

"Αυτή είναι η τελευταία χρονιά για το Donington, το οποίο είναι λυπηρό για εμένα, αλλά μου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να παλέψω για τη νίκη, για εμένα αλλά και τους οπαδούς, που πάντα με έβλεπαν σα δικό τους."

 

Ο Ιταλός έχει επτά νίκες στο Donington συνολικά, αλλά είναι χωρίς νίκη από το 2005, κάτι που είναι αποφασισμένος να αλλάξει αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μετά την τέταρτη φετινή νίκη του στη Γερμανία.

 

"Εχω να νικήσω στο Donington από το 2005, και θέλω φέτος να πω αντίο στην πίστα με τον καλυτερο τρόπο. Πέρσι δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω το Stoner, αλλά φέτος η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ανταγωνιστική και είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, οπότε η θέση μας είναι πολύ ευνοϊκή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε από τον αγώνα του Sachsenring, αλλά θα έχουμε μια καλή διακοπή μετά από τo Bρετανικό Grand Prix, την οποία και περιμένουμε με ανυπομονησία. Ας ελπίσουμε ότι θα μεγαλώσουμε τη διαφορά μας μέχρι τότε." πρόσθεσε.

 

 

"Η τελευταία μας επίσκεψη στο Donington, λοιπόν!" είπε ο manager της ομάδας, Davide Brivio. "Ο Valentino αγαπάει την πίστα, αλλά ήταν άτυχος τα τελευταία χρόνια, οπότε θα προσπαθήσει να ανακάμψει αυτό το σαββατοκύριακο, αποχωρώντας με τον καλύτερο τρόπο."

 

"Eίμαστε σε άριστη κατάσταση μετά την τελευταία μας νίκη, και αναμένουμε μια ακόμα δυνατή μάχη" Ας ελπίσουμε ότι θα δείξουμε στο βρετανικό κοινό έναν ακόμα εκπληκτικό αγώνα! O ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα παραμένει έντονος, κάτι που απολαμβάνουμε, και θα καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για τη νίκη"

Επόμενο άρθρο »

To τελευταίο... τανγκό στο DONINGTON PARK

« Προηγούμενο άρθρο

SUPERSPORT FANS CLUB - 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - TRACK DAY

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα