• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indian Scout Sixty
Η πιο οικονομική μοτοσυκλέτα της Indian
Τεστ-Μοντέλα 25/11/2015 - 12:49

Στο Μιλάνο, στην πρόσφατη EICMA, η Indian έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση: την προσθήκη της Indian Scout Sixty στην γκάμα της.

 

Η έκδοση Sixty δεν διαφέρει παρά ελάχιστα από την στάνταρ Scout, ωστόσο η τιμή πώλησής της είναι σημαντικά μειωμένη: κατά 2,100€!

 

Πρόκειται σαφώς για μια συνειδητή επιλογή από τον κατασκευαστή, που με αυτόν τον τρόπο θέλει να διευρύνει κι άλλο τη δυναμική του και να προσεγγίσει καινούργιους καταναλωτές.

 

Το μοτέρ είναι υδρόψυκτο, τετραβάλβιδο V-Twin στα 999cc κι έχει συνδυαστεί με πεντατάχυτο κιβώτιο.

 

Σύμφωνα με την Indian θα αποδίδει 78 άλογα και 9,1kgm ροπής, ενώ στεγνή η Sixty θα ζυγίζει 246 κιλά.

 

Ο κινητήρας πλαισιώνεται από το ίδιο χυτό αλουμινένιο πλαίσιο, όπως και η στάνταρ Scout, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα προσφέρει «...κορυφαίο για την κατηγορία κράτημα».

 

Οι αναρτήσεις είναι οι ίδιες με την πιο ακριβή Scout: το πιρούνι μπροστά έχει διαδρομή 120χιλ ενώ πίσω η ανάρτηση έχει 76χιλ διαδρομής.

 

Στα φρένα, μπροστά έχουμε μια μονή διπίστονη δαγκάνα με δίσκο 298χιλ και πίσω δαγκάνα με ένα πιστόνι και δίσκο ίδιου μεγέθους.

 

Το ύψος της σέλας από το έδαφος είναι στα 64,2εκ. πράγμα που σημαίνει χαμηλό κέντρο βάρους και σύμφωνα με την εταιρεία βοηθά στις στροφές και στον έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

 

Στην Ευρωπαϊκή αγορά η τιμή της πάντως αναμένεται να είναι πιο ακριβή σε σχέση με την Αμερικάνικη (9,000$). Θα ξεκινά από 11,990€ χωρίς να υπολογίζουμε τους φόρους ανά χώρα.

Επόμενο άρθρο »

Husqvarna Vitpilen 701 concept

« Προηγούμενο άρθρο

V9 Roamer και V9 Bobber

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα