• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν θα χειρουργηθεί ο Iannone!
Για να είναι πιο έτοιμος για το 2016
Νέα 16/11/2015 - 09:53

Ο άσος της Ducati, Andrea Iannone, αποφάσισε να μην κάνει την επέμβαση στον αριστερό του ώμο, που είχε προγραμματιστεί για αύριο.

 

Μετά τις δυο πτώσεις στο Mugello και τους τραυματισμούς του στον ώμο (εξάρθρωση), είχε ανακοινωθεί ότι θα έκανε την επέμβαση μετά το τέλος της σεζόν.

 

Ωστόσο μετά από πολλές συζητήσεις με τον γιατρό του (Dr. Porcellini) αποφάσισαν να κάνει θεραπεία τόνωσης των μυών στην περιοχή.

 

Ο βασικός του στόχος πίσω από αυτή την απόφαση, είναι να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στα πρώτα χειμερινά τεστ, αρχής γενομένης από την Sepagn (1η Φεβρουαρίου).

 

«Την τελευταία στιγμή πήρα την απόφασή μου», επιβεβαίωσε ο Iannone. «Στους τελευταίους αγώνες δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με τον ώμο μου».

 

«Άλλωστε, στο δεύτερο μισό ήμουν γενικά σε καλή κατάσταση. Έτσι, το χειμώνα πέρα από τη συνηθισμένη προπόνησή μου, θα κάνω ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης του ώμου».

 

«Μάλλον βέβαια θα μπω στο χειρουργείο σε μερικά χρόνια, αλλά δεν ήθελα να ξεκινήσω το ’16 σε διαδικασία ανάρρωσης».

 

«Προτίμησα λοιπόν να το καθυστερήσω και να είμαι πιο έτοιμος στα χειμερινά τεστ, δυναμώνοντας την περιοχή γύρω από τον αριστερό ώμο».

 

Έτσι, ο Andrea Iannone - 5ος στο φετινό Πρωτάθλημα με τρία βάθρα το ’15 - θα δώσει κανονικά το παρόν στις 27 Νοέμβρη στο ιδιωτικό τεστ της Ducati στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Η αλαζονεία της εξουσίας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα