• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μεγάλη πρόκληση!
Θα είναι δύσκολα για όλους με τα νέα ηλεκτρονικά
Νέα 11/11/2015 - 12:13

Ο Jorge Lorenzo χρησιμοποίησε για το μεγαλύτερο διάστημα της χτεσινής ημέρας τα ηλεκτρονικά της Yamaha και προχώρησε στην αλλαγή του ενιαίου software μόνο προς το τέλος.

 

Σήμερα, που είναι και η τελευταία ημέρα των δοκιμών, ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha είναι στην πίστα κυρίως με τα καινούργια ηλεκτρονικά, τα οποία χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση!

 

«Είχαμε κάποιες πτώσεις χτες, κυρίως στη μέση της στροφής εκεί που είσαι στη μέγιστη κλίση. Η πρόσφυση του πίσω ελαστικού είναι τόσο καλή, που το μπροστινό δεν μπορεί να υποστηρίξει το πίσω σε μέγιστη κλίση».

 

«Έτσι πρέπει να έχεις μικρότερη κλίση, ή να είσαι λιγότερο χρονικό διάστημα σε κλίση για να μην πέσεις».

 

«Χρησιμοποιήσαμε την ημέρα για να δοκιμάσουμε τα ελαστικά κυρίως και μόνο στο τέλος πήραμε την καινούργια μοτοσυκλέτα με τα νέα ηλεκτρονικά».

 

Όταν τον ρώτησαν αν ο συνδυασμός των καινούργιων ελαστικών και του ενιαίου software αποδείχθηκε πιο περίπλοκο απ’ ότι περίμενε, απάντησε ότι είναι νωρίς ακόμα.

 

«Μπορείς να φαντάζεσαι, ή να περιμένεις κάτι, αλλά αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις τι αίσθηση θα έχεις».

 

«Τώρα ξέρουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα βελτιωθούμε κι άλλο. Δεν θα φτάσουμε σύντομα στην απόδοση του προηγούμενου software, αλλά σίγουρα θα είναι για όλους δύσκολο να βρουν αίσθηση μ’ αυτά».

 

«Θα είναι σημαντική η αυριανή ημέρα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα ηλεκτρονικά κι αυτό διότι περιμένουμε ότι θα πάρει πολύ χρόνο για να φτάσουν σε καλό επίπεδο».

 

Στη συνέχεια όταν τον ρώτησαν να βαθμολογήσει τον εαυτό του για το 2015, έβαλε 8-8,5 στη γενική εικόνα γιατί δεν απέφυγε τα λάθη και 9 όσον αφορά στην ταχύτητα και στην κατανόηση των ορίων της μοτοσυκλέτας του.

 

Με την προηγούμενη σεζόν να απομακρύνεται σιγά-σιγά από το προσκήνιο, ο Lorenzo ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα αποκατασταθεί παράλληλα και μια αίσθηση κανονικότητας στο Πρωτάθλημα, μετά το πολεμικό κλίμα των προηγούμενων εβδομάδων.

 

«Θα δούμε. Μια δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της κι ελπίζουμε ότι στο μέλλον όλοι στο paddock θα έχουν σεβασμό και καλές σχέσεις».

 

Τέλος, όντας προσεχτικός λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξέρει τι σκέφτεται, άφησε να εννοηθεί ότι οι ενέργειες του Rossi ήταν αποτέλεσμα του ότι, όπως πιστεύει ο Lorenzo, φέτος ήταν η τελευταία ευκαιρία του Vale για να πάρει τον Τίτλο.

 

«Μάλλον ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Φαντάζομαι, κατά τη γνώμη μου, ίσως έτσι το σκέφτεται και ίσως αυτό να τον επηρέασε».

 

«Όμως δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκέφτεται. Απλά διαβάζω τα σχόλιά του και τις δηλώσεις του».

Επόμενο άρθρο »

Τείνει χείρα φιλίας ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μ’ αυτά τα ηλεκτρονικά;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA