• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Αποχαιρέτησε με νίκη την κατηγορία!
Ο Rabat πήρε τη νίκη, μπροστά από Rins και Luthi
Νέα 08/11/2015 - 18:05

Στον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό καρπό, ο Tito Rabat κατάφερε να πάρει τη νίκη!

 

Παράλληλα ήταν και ο τελευταίος του αγώνας στη Moto2, καθώς αποχαιρετά την κατηγορία για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Rabat ήταν πολύ δυνατός σήμερα, μπροστά στους συμπατριώτες του και αυτό φάνηκε και στις δυο εκκινήσεις του σημερινού αγώνα.

 

Ο αγώνας που διακόπηκε την πρώτη φορά εξαιτίας μιας πολλαπλής σύγκρουσης στη δεύτερη στροφή του πρώτου γύρου, ξεκίνησε εκ νέου μειωμένος στους 18 γύρους.

 

Ο Rabat ήταν δυνατός και οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Rins συνεχώς πίσω του!

 

Ο Rins προσπάθησε μάλιστα στο τέλος να αρπάξει τη νίκη από τον συμπατριώτη του, ωστόσο ο Rabat ήταν δυνατός.

 

Παρ’ όλα αυτά ο Rins - ο Rookie της σεζόν 2015 για την Moto2 - ήταν πολύ χαρούμενος που με τη 2η θέση του στον αγώνα κατάφερε να τερματίσει δεύτερος και στο Πρωτάθλημα!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Johann Zarco, έκανε έναν από τους ελάχιστους κακούς σχετικά αγώνες του φέτος και πήρε μόλις την έβδομη θέση.

 

Στο βάθρο μαζί με τους Rins και Rabat ανέβηκε και ο Tom Luthi. Ο Ελβετός είχε δείξει πολύ δυνατός από την πρώτη ημέρα στη Valencia.

 

Δεν κατάφερε όμως να «μεταφέρει» στον αγώνα τον καλό του ρυθμό από τα ελεύθερα και - όπως ιπποτικά παραδέχτηκε - δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους μπροστά.

 

Ο Zarco μπορεί να μην κατάφερε να γράψει ιστορία όσον αφορά στα περισσότερα βάθρα στην κατηγορία σε μια σεζόν, έμεινε στα 14, αλλά το κατάφερε στους βαθμούς.

 

Ο Γάλλος με την έβδομη θέση του πρόσθεσε 9 βαθμούς στους 343 που είχε πριν τον αγώνα κι έτσι με 352 είναι αυτός που έχει μαζέψει τους περισσότερους σε μια σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Marquez προστάτευσε τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Oliveira τη νίκη, ο Kent τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα