• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ3: Iannone μπροστά από Rossi
Μόλις 0,239δ η διαφορά των εφτά πρώτων!
Νέα 07/11/2015 - 13:03

Με κέφι ξεκίνησε το πρωινό του Σαββάτου ο Andrea Iannone, συνεπικουρούμενος βέβαια από το πιο μαλακό ελαστικό της Bridgestone.

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές, σε μια διαδικασία με μικρές διαφορές ανάμεσα στους πρώτους.

 

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι οι πρώτοι εφτά είχαν διαφορά 0,239δ  ενώ στο ίδιο δευτερόλεπτο ήταν οι μισοί από τους 26 αναβάτες στην πίστα!
 

Αυτός που όμως κλέβει την παράσταση είναι ο Valentino Rossi, που - σε αντίθεση με τους προηγούμενους Γύρους - έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στη Valencia!

 

Αυτό φάνηκε από χτες και σήμερα κατάφερε να κάνει το δεύτερο καλύτερο χρόνο, έχοντας παράλληλα και πολύ καλό ρυθμό (11 γύρους στο 1:31 κι έναν στο 1:30).

 

Από την πλευρά του ο Marquez μπορεί να μην έκανε χρόνο στο 1:30, αλλά έδειξε δυνατός κι ελάχιστα καλύτερος από τον Vale με 13 γύρους στο 1:31.

 

Ο 22χρονος πήρε την τρίτη θέση μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος στο γρήγορο γύρο που θα του έδινε μάλλον την πρώτη θέση, βρήκε μπροστά του τον Pirro.

 

Ο δοκιμαστής της Ducati δεν ήταν σε γρήγορο γύρο και καθυστερούσε στην αγωνιστική γραμμή, με τον Lorenzo ν’ αφήνει το γκάζι και να κουνά πολύ εκνευρισμένος το κεφάλι του στον Ιταλό.

 

Σημαντική η βελτίωση για τον Smith ο οποίος έφερε τη Monster Tech3 μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση, μπροστά από τους Pedrosa και Pol Espargaro.

 

Χτες το πρωί ήταν γρήγορος, αλλά μάλλον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε το απόγευμα ο Dovi κι έμεινε στην 8η θέση.

 

Οι Crutchlow και Petrucci πήραν τις δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Απογοήτευσαν από την άλλη οι Suzuki σε μια πίστα που θεωρητικά πρέπει να τα πάνε καλά.

 

Τόσο ο Aleix Espargaro, όσο και ο Maverick Vinales θα πρέπει να δώσουν μάχη στις ΚΑΤ1 για να περάσουν στο δεύτερο σκέλος.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα