• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ2
Ο Vazquez την 1η θέση, ο Kent πρώτος στα συνδυασμένα
Νέα 06/11/2015 - 15:32

Τα τελευταία λεπτά ήταν πολύ συναρπαστικά για την Moto3, όταν οι περισσότεροι φόρεσαν καινούργια ελαστικά και οι χρόνοι κατέβηκαν!

 

Στο τέλος ήταν ο Efren Vazquez αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, αν και ο χρόνος του - 1:40,027 - δεν ήταν καλύτερος από τον αντίστοιχο του Kent σήμερα το πρωί.

 

Έτσι ο Kent κλείνει την πρώτη ημέρα στην 1η θέση, αν και στις ΕΔ2 είχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, πίσω από Oliveira, Bastianini και Navarro.

 

Ο Βρετανός είναι 24β μπροστά από τον Oliveira και του αρκεί μια 14η θέση την Κυριακή στον αγώνα, για να πανηγυρίσει τον Τίτλο.

 

Από την άλλη ο Πορτογάλος έχει σίγουρα κερδίσει τις εντυπώσεις και αν καταφέρει να κάνει την ανατροπή, θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του Πρωταθλήματος.

 

Ο Oliveira ήταν 17χιλ πιο γρήγορος από τον Kent και πήρε την τέταρτη θέση. Από εκεί και πέρα εντυπωσίασε ο Andrea Migno με την έκτη θέση και μόλις 3 δέκατα πίσω από τον πρώτο!

 

Οι διαφορές το μεσημέρι ήταν εκπληκτικά μικρές, με τους 13 πρώτους να είναι στο μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους και τους 23 από τους 35 να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Στη δεκάδα πήραν θέση και οι Khairuddin, Brad Binder, Kornfeil και Romano Fenati.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα