• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: Θόλωσε ο Rossi!
Έχασε το μυαλό του, αλλά δεν κάνεις μια τέτοια κίνηση!
Νέα 27/10/2015 - 15:27

Το Grand Prix της Μαλαισίας ολοκληρώθηκε και μαζί του ήρθαν τα πάνω κάτω όσον αφορά στο Πρωτάθλημα και τον μελλοντικό του Πρωταθλητή.

 

Τα γεγονότα είναι γνωστά σε όλους και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν κατ’ ιδίαν ή στο διαδίκτυο, πολλές φορές - δυστυχώς - με συμπεριφορές υπερβολικές.

 

«Πριν ο Valentino είχε το προβάδισμα και τώρα το έχει ο Lorenzo», σχολίασε ο Giacomo Agostini, ένας από τους θρύλους του MotoGP.

 

Ο Ago έδωσε συνέντευξη στην Ισπανική AS και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα κυριότερα από τα λεγόμενά του.

 

«Ο Valentino δεν θα έπρεπε να δημιουργήσει αυτή την αντιπαλότητα την Πέμπτη. Ό,τι είχε να πει θα έπρεπε να το πει στη Valencia μετά το τέλος».

 

«Το να ξεκινάς μια τέτοια αντιπαράθεση δυο αγώνες πριν από το τέλος κι ενώ διακυβεύεται το Παγκόσμιο... δεν θα έπρεπε να το κάνει».

 

Στη συνέχεια συμφώνησε με τον Ισπανό δημοσιογράφο ότι η κίνηση αυτή του Vale, του γύρισε ουσιαστικά μπούμερανγκ.

 

Όσο για το περιστατικό αυτό καθ’ αυτό; «Μπορώ να καταλάβω γιατί ο Valentino είχε τόσα νεύρα, ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια κίνηση».

 

«Σταμάτησε... τον κοίταξε και τον έστειλε! Σίγουρα δεν το ήθελε, αλλά το αποτέλεσμα της κίνησης που έκανε ήταν να πέσει ο Marquez».

 

Μια άσχημη στιγμή για το άθλημα και τον Rossi; Τον ρώτησαν και απάντησε: «Νομίζω ότι θόλωσε εκείνη τη στιγμή, έχασε το μυαλό του».

 

«Δεν είναι κάτι που συνηθίζει να πράττει στις πίστες ο Valentino, αλλά τώρα το έκανε διότι έχασε το μυαλό του. Δεν νομίζω όμως να το έκανε επίτηδες».

 

Ο Agostini επέμεινε στη γνώμη του, χωρίς να φοβάται ότι τα λόγια του δεν θα αρέσουν στον Rossi. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Όλοι το είδαν. Σχεδόν σταματάει, τον κοιτάει και τον στέλνει».

 

«Είναι κάτι που όλοι το είδαν και δεν το λέει ο Agostini ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό είδε και η Επιτροπή και γι’ αυτό τιμωρήθηκε».

 

Η Yamaha λέει ότι η ποινή των τριών πόντων που επιβλήθηκε στον Rossi ήταν αυστηρή, την ώρα που ο Lorenzo τόνιζε ότι ο Vale έπεσε στα μαλακά εξαιτίας του ονόματός του.

 

«Δεν το ξέρω, είναι πολύ δύσκολο να το πει κανείς», είπε ο Ago. «Ίσως η ποινή να έπρεπε να ίσχυε για την Sepang και όχι για την Valencia».

 

«Ήταν κάτι που συνέβη στην Sepang και όχι στην Valencia, αλλά είναι δύσκολο να αποφασίσεις».

 

Ποιά όμως είναι η γνώμη για τις αρχικές δηλώσεις του Rossi, που πυροδότησαν όλες αυτές τις αλυσιδωτές αντιδράσεις μέχρι τον αγώνα της Κυριακής;

 

«Δεν νομίζω o Marc να βοήθησε τον Lorenzo, αλλά όταν το λέει ο Valentino... όμως από την άλλη όταν ήταν μόνος στη Sepang δεν τα πήγε καλύτερα από πριν».


«Όταν έπεσε ο Marquez, ο Valentino δεν ήταν πιο γρήγορος».

 

Μ’ αυτό το περιστατικό, ο φετινός Τίτλος αμαυρώθηκε; Όχι, απαντά ο Agostini. «Ο Τίτλος είναι Τίτλος και δεν θ’ αλλάξει στα βιβλία της ιστορίας».

 

«Δεν θα μετρήσει στο μέλλον πως πήρε τον Τίτλο του 2015, αλλά ποιός τον πήρε».

 

Κλείνοντας, μια εμβληματική για το άθλημα μορφή όπως είναι αυτή του Giacomo Agostini, έδωσε τις προβλέψεις του για την Valencia.

 

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το προβάδισμα το έχει ο Lorenzo, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Θα έλεγα 60-40 υπέρ του Lorenzo».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Παρελθόν η Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Από σήμερα δουλεύουμε για τη Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα