• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol: Απαράδεκτη, αντιαθλητική επαφή!
Μ’ αυτά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε ως χορηγός στο άθλημα
Νέα 27/10/2015 - 13:06

Η Repsol, ο βασικός χορηγός του Marc Marquez στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, καταδίκασε την ενέργεια του Rossi στον αγώνα της Κυριακής στη Μαλαισία.

 

Η δική της γνώμη είναι ότι ο Valentino κλώτσησε τον Marquez, κάτι που ο πρώτος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά, ενώ ο δεύτερος έχει δηλώσει ότι ισχύει.

 

Η Επιτροπή εξέτασε λεπτομερώς το συμβάν με όλες τις διαθέσιμες κάμερες και καρέ-καρέ, χωρίς να μπορεί να πει με σιγουριά αν δίκιο έχει ο Valentino ή ο Marquez.

 

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τους Αγωνοδίκες, μιας και ο Vale επίτηδες άνοιξε τη γραμμή του (κάτι που το παραδέχτηκε και ο ίδιος) και το αποτέλεσμα ήταν η πτώση του συναθλητή του, τιμωρήθηκε με τρεις βαθμούς ποινής.

 

Με σχετική ανακοίνωση πάντως, η Repsol - όπως άλλωστε έχει ήδη δηλώσει ο ομόσταυλός του Valentino, Jorge Lorenzo - περίμενε μια πιο αυστηρή τιμωρία για τον Rossi.

 

Ο τίτλος της ανακοίνωση της Repsol είναι ενδεικτικός: Ο Pedrosa κέρδισε και ο Marquez έπεσε μετά από αντιαθλητική κλωτσιά του Rossi.

 

Η εν λόγω εταιρεία χαρακτήρισε την ενέργεια του Rossi «απολύτως απαράδεκτη»  και η οποία βάσει κανονισμών «θα πρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές να τιμωρούνται παραδειγματικά και με αποφασιστικότητα».

 

Μάλιστα συνέχισε αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά από 40 χρόνια συνεργασίας με την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο MotoGP.

 

«Η Repsol είναι πάρα πολύ προβληματισμένη λόγω των ενεργειών που έγιναν στη Sepang, ειδικά μιας και η εταιρεία είναι υπερήφανη για αξίες όπως ομαδικότητα, ανταγωνιστικό πνεύμα και δέσμευση από τους αναβάτες».

 

«Χωρίς αυτές τις αξίες, δεν θα υπήρχε κανένα νόημα για την Repsol να συμμετάσχει ως χορηγός στο άθλημα», γράφεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα